به گزارش واحد علم و فناوری خبرگزاری صبح اقتصاد بسیاری از کارشناسان و پژوهشگران فعال در حوزه فناوری به تازگی با بررسی دقیق گوشیهای هوشمند مجهز به قابلیت پشتیبانی از شبکه نسل پنجم اینترنت ۵G دریافته و اعلام کردهاند که قاب این گوشیها ممکن است در اتصال و برقراری اینترنت شبکه ۵G اختلالات گسترده و قابل توجهی ایجاد کند به گونهای که انتظار میرود رضایت کاربران را از بین ببرد و آنها را با مشکل مواجه کند.
این محققان که هنوز نتیجه بررسی و تحقیقاتشان به تایید سایر کارشناسان نرسیده است، در ویدیوی منتشر شده خود در وب سایت mashable خاطرنشان کردهاند که قاب گوشی گلکسی نوت ۱۰ پلاس ۵G در عملکرد اتصال و برقراری اینترنت پرسرعت شبکه نسل پنجم ۵G اختلال ایجاد کرده است بنابراین این احتمال وجود دارد که در آینده و بعد از توسعه همگانی شبکه ۵G و دسترسی کاربران به گوشیهای مجهز به این قابلیت، کاربران نتوانند از هر جنس قاب گوشی استفاده کنند.
با توجه به آنکه در سالهای اخیر بازارهای جهانی گوشی موبایل به مرحله اشباع رسیده و برای مدتهای طولانی با رکود بی سابقهای مواجه شده است، بسیاری از شرکتهای تولیدکننده گوشیهای هوشمند در تلاشند تا با تولید و عرضه یک محصول جدید به جمع سازندگان گوشی مجهز به فناوری ۵G بپردازند. گوشیهای هوشمند ۵G متعددی در طول یک سال اخیر از سوی شرکتهای تولیدکننده موبایل همچون سامسونگ و هواوی معرفی و رونمایی شدهاند که قرار است در کشورهایی که به ارائه خدمات مربوط به نسل جدید اینترنت همراه اقدام کردهاند، عرضه شده و در دسترس کاربران و علاقمندان قرار بگیرند.
از آنجا که اخبار نسل جدید اینترنت ۵G در گوشه و کنار جهان منتشر شده و کاربران بسیاری نیز در انتظار اجرای آن هستند، کشورهای زیادی با همکاری بزرگترین اپراتورهای اینترنت و غولهای تکنولوژی در جهان درصدد برقراری این نسل جدید از اینترنتاند.
اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی بود که اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامهای را برای توسعه تیم ارتباطات بینالمللی موبایلی (IMT) برای افق ۲۰۲۰ و فرای آن (IMT-۲۰۲۰) آغاز کرد. در نتیجه رسماً یک مسابقه جهانی برای تعیین نسل پنجم شبکه موبایل شروع شد و از آن پس، شاهد رقابت تنگاتنگی میان اپراتورهای اینترنت و تلفن همراه در سراسر جهان هستیم که هر یک بدنبال برقراری و راهاندازی نسل جدید و پرسرعت اینترنت ۵G در کشورهای مختلفی همچون کره جنوبی، ژاپن، چین، ایالات متحده آمریکا، استرالیا و غیره هستند و از تواناییها و برنامههای خود در این زمینه رونمایی میکنند.
- منبع خبر : ایسنا