شنبه, ۱۶ اسفند , ۱۴۰۴ Saturday, 7 March , 2026
گروه : درمان / سلامت

  • شناسه : 110478
  • 20 اکتبر 2019 - 1:48
  • 0 دیدگاه

اولین عمل جراحی پروتز صورت

اولین عمل جراحی پروتز صورت
اولین عمل جراحی پروتز صورت
اولین عمل جراحی پروتز سفارشی صورت ساخته شده در قالب گردشگری درمانی در ایران انجام شد.

اولین عمل جراحی پروتز سفارشی صورت ساخته شده در ایران

اولین عمل جراحی پروتز سفارشی صورت ساخته شده در قالب گردشگری درمانی در ایران انجام شد.

به گزارش خبرگزاری صبح اقتصاد، عمل پروتز سفارشی صورت ساخته شده به روش پرینت ۳ بعدی تیتانیوم برای اولین بار جهت بیمار خارجی در قالب گردشگری درمانی با همکاری مجتمع دارویی درمانی هلال ایران در بیمارستان نورافشار با دانش تمام بومی پزشکان ایرانی صبح امروز (جمعه مورخ ۱۳۹۸/۷/۲۸) صورت پذیرفت.

دکتر سیدمحمد اکرمی، رئیس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران، در خصوص این عمل که برای اولین بار در کشور انجام گرفته است به خبرنگار برنا گفت: بیمار ۳۵ ساله عراقی است که بخش عمده از صورتش را از دست داده بود. این بیمار قبل از این عمل دوبار دیگر مورد جراحی قرار گرفته که توانسته بودند تیر را از چشم‌ او خارج کنند اما چون ظرافت و زیبایی صورت کاری دقیق را لازم است ایشان نتوانسته بود عمل مورد نظر را انجام دهد.

اکرمی در خصوص نحوه این عمل نیز گفت: کار انجام شده که تحت عنوان عمل پروتز سفارشی از آن یاد می شود بر اساس سی تی اسکنی است که از بیمار گرفته می‌شود و ابعاد و زوایا صورت را بدست می‌آید، همچنین باید ۱۵۰ داده در کنار یکدیگر قرار گیرند تا این عمل انجام گیرد.

رئیس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران افزود: کار گروهی ویژه برای این عمل شکل گرفت که متشکل از شرکت دانش بنیان فناوران جراح یار شریف با همکاری اساتید دانشگاه های تهران، دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشکی تهران بود.

او در پاسخ به این سوال که قیمت نمونه داخلی در مقایسه با نمونه خارجی این پروتز به چه میزان است؟ بیان کرد: کشور بلژیک به عنوان یکی از تولید کنندگان این پروتز قیمت ۱۵ هزار دلار را تعیین کرده است اما نمونه داخلی در حدود یک ۱/۳ قیمت نمونه خارجی است، همچنین از لحاظ زمان بری تولید نیز در حدود ۱/۳ نسبت به نمونه خارجی صرفه جویی در زمان داشته‌ایم.

سیدمحمد اکرمی در ادامه با اشاره به مبحث گردشگری درمانی تصریح کرد: این عمل برای اولین بار روی صورت یک بیمار خارجی انجام پذیرفته است، این عمل جراحی با توجه به نیاز کشورهای منطقه به این گونه خدمات و نبود آن در سایر کشور های منطقه می‌تواند در قالب گردشگری درمانی ارائه خدمت و زمینه ساز رونق گردشگری درمانی شود.

  • منبع خبر : برنا

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منطقه آزاد ارس در مسیر کسب نخستین نشان «شهر سالم و ایمن» مناطق آزاد کشور 28 فوریه 2026
جلفا مراحل نهایی ثبت جهانی را طی می‌کند؛

منطقه آزاد ارس در مسیر کسب نخستین نشان «شهر سالم و ایمن» مناطق آزاد کشور

دبیر اجرایی شهر سالم و ایمن جلفا ضمن تشریح آخرین اقدامات صورت‌گرفته جهت الحاق جلفا به شبکه جهانی شهرهای سالم، از آمادگی کامل برای میزبانی از ارزیابان بین‌المللی خبر داد و اظهار داشت: با نهایی شدن این فرآیند، جلفا به‌عنوان سومین شهر ایران و نخستین شهر در مناطق آزاد کشور به شبکه شهرهای سالم و ایمن جهان ملحق می‌شود.

چگونه مواد روان‌گردان، خاطره را به توهم تبدیل می‌کند 25 فوریه 2026

چگونه مواد روان‌گردان، خاطره را به توهم تبدیل می‌کند

وقتی مواد روان‌گردان وارد مغز می‌شود، چیزی شبیه به یک خطای محاسباتی رخ می‌دهد سیگنال‌های بصری از دنیای بیرون تضعیف شده و مغز برای پرکردن این خلأ، به سراغ حافظه می‌رود و قطعاتی از خاطرات را روی تصاویر فعلی سوار می‌کند.

چگونه با تغذیه صحیح در رمضان به سلامت بدن کمک کنیم 24 فوریه 2026

چگونه با تغذیه صحیح در رمضان به سلامت بدن کمک کنیم

ماه رمضان تنها ماه عبادت و معنویت نیست؛ از نگاه طب ایرانی، این ماه فرصتی ارزشمند برای بازگشت به تعادل جسم و اصلاح عادات نادرست تغذیه‌ای است، اگر اصول صحیح روزه‌داری رعایت شود، این ایام می‌تواند به بهبود بسیاری از بیماری‌های متابولیک مانند اضافه‌وزن و کبد چرب کمک کند و حتی مشکلات گوارشی را کاهش دهد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.