به گزارش واحد اجتماعی خبرگزاری صبح اقتصاد مهندس محسن هاشمی در مورد ارائه طرح جدایی ری از تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اکثریت اعضای شورای شهر تهران با جدا شدن ری از کلانشهر تهران موافق نیستند، گفت: چراکه اعضای شورا این اقدام یعنی جدایی ری از تهران، را دارای پیامدهای منفی در حوزه شهر سازی و زیرساخت میدانند.
وی افزود: بر اساس بررسیهای کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران، جدا شدن مناطق حومهای نظیر شهرری از تهران، موجب ایجاد اختلال در حریمهای شهری، ساخت وسازهای بی رویه و خارج از طرح جامع میشود.
هاشمی با بیان اینکه در حوزه زیرساخت نیز به دلیل یکپارچه بودن زیرساختهای حمل و نقلی نظیر مترو، اتوبوسرانی و … سایر زیرساختهای عمرانی و نرم افزاری، استقلال شهرری و سایر مناطق حومهای موجب اختلال در فعالیتهای مدیریت شهری میشود؛ خاطرنشان کرد: به نظر ما این اقدام به صلاح شهروندان شهرری نیز نبوده و موجب کاهش بودجهها و منابع مدیریت شهری وامکانات آنها خواهد شد.
وی در خاتمه گفت: اگر این موضوع در دستور کار نشست مشترک نمایندگان شورای شهر و مجلس تهران قرار گیرد، دلایل و نظرات خود را ارائه خواهیم کرد.
زهرا نژادبهرام دیروز صبح پیش از آغاز جلسه شورای شهر تهران، با اشاره به توییت یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی مبنی بر ارائه طرح جدایی ری از تهران، گفت: متاسفانه این طرح با ۳۰ امضاء به هیات رئیسه وصول شده و فرید موسوی نیز در این باره توییتی منتشر کرده است.
وی با بیان این که اعضای شورای شهر تهران معتقدند که نباید یکپارچگی تهران به دلیل مسائل سیاسی دچار تغییر شود، گفت: از دید ما شهروند منطقه ۲۰ با ۱۵ تفاوتی ندارد. هر چند که برخی از مناطق میتوانند به دلیل شرایط خاصشان همچون بافت فرسوده یا غیره، شهرداری خاص داشته باشند، اما به هم زدن یکپارچگی شهرداری و شهر ظلم به مردم است.
وی با بیان اینکه ادله خود را برای نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارسال میکنیم، افزود: برخی از اعضای مجمع امید نیز از امضاءکنندگان این طرح بودند و نزدیک شدن به انتخابات و فضای سیاسی متفاوت شاید یکی از دلایل ارائه این طرح باشد.
وی با بیان این که از طریق رئیس شورای شهر و شهردار تهران این موضوع را پیگیری میکنیم، گفت: بخشی از ۳۰ نفری که این طرح را امضاء کردند از نمایندگان لیست امید مجلس کنونی هستند.
- منبع خبر : ایسنا