به گزارش واحد سیاسی خبرگزاری صبح اقتصاد «شیخ احمد ناصر الجابر الصباح» وزیر امور خارجه کویت پیش از ظهر امروز (سهشنبه) در گفتگوی تلفنی با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان ضمن اعلام همبستگی با دولت و ملت ایران در مبارزه با شیوع کرونا از کمک انسان دوستانه ۱۰ میلیون دلاری کویت به ایران برای مقابله با کرونا خبر داد.
در این گفتگو وزیر امور خارجه کشورمان ضمن قدردانی از دولت و ملت کویت، مبارزه با کرونا را مسئله ای جهانی و مستلزم همکاری منطقه ای و جهانی دانست و با تقبیح تحریم های یکجانبه و غیر قانونی آمریکا علیه ملت ایران از کویت خواست در پویش جهانی برای توقف و بی توجهی به این تحریم های غیر انسانی مشارکت فعال کند.
گفتنی است، سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه روز شنبه با اشاره به اهدای کمکهای بشردوستانه برخی کشورها به ایران در توئیتر خود نوشت: مردم و دولت ایران هیچ گاه دوستانی که در دوران سختی در کنار آنان بودند را فراموش نخواهد کرد.
سفر هم مانند هر فعالیت دیگری، عوارضی دارد. حتما اصطلاح “آب به آب” شدن را شنیده اید. این اصطلاح اشاره به همین موضوع دارد که سفر گاهی برای برخی از ما، عوارضی به دنبال خواهد داشت. این عوارض فرد به فرد می تواند متفاوت باشد. سفر کردن ممکن است دارای عوارضی از جمله علائمی مانند حالت تهوع، مسمومیت، اختلال در خواب، جا به جایی عادت ماهانه، مشکلات تنفسی، یبوست و غیره باشد. همچنین علاوه بر این ها، در طول سفر نوع تغذیه، زمان استراحت، تاثیرات تغییر آب و هوا و غیره نیز می توانند عوارض سفر را تشدید کنند.
شما وقتی در شهر خودتان هستید، کاملا آگاه هستید که در صورت بروز مشکل، باید به کجا مراجعه کنید و از چه کسی کمک بگیرید. دوستان و اطرافیان شما آماده حمایت از شما هستند و شما در شهری هستید که کاملا می شناسید و می دانید در صورت نیاز و به ویژه در شرایط اورژانسی، به کجا باید مراجعه کنید.
اما هنگامی که در سفر هستید، نه آشنایی دارید و نه از نحوه دسترسی به امکانات بهداشتی و درمانی آگاهید. این موضوع قطعا در شرایط اضطراری مشکل ساز خواهد بود. در این شرایط ممکن است برای دسترسی به خدمات پزشکی زمان زیادی را از دست بدهید و استرس فراوانی را تحمل کنید. در صورتی که اگر در شهر خودتان بودید، با مشکلات کمتری مواجه می شدید.