به گزارش واحد اجتماعی خبرگزاری صبح اقتصاد جمشید انصاری در خصوص مرجع تصمیم گیری درباره تعطیلی ادارات تهران تاکید کرد: اعلام تعطیلی هیچ ارتباطی به سازمان اداری استخدامی ندارد، بلکه مرتبط به ستاد ملی کرونا است و اگر ستاد مقابله با کرونا تهران پیشنهادات خود را به ستاد ملی بدهد، این موضوع در آن ستاد بررسی میشود.
وی با اشاره به فراهم بودن امکان دورکاری کارکنان ادارات خاطر نشان کرد: در دولت مصوبهای در زمینه شرایط دورکاری کارکنان دولت وجود داشت که پس از شیوع کرونا اصلاحاتی در آن انجام و به دستگاه ها ابلاغ شد. تنها شرطی که در این مصوبه وجود دارد، فراهم بودن زیرساخت انجام دورکاری در دستگاه مربوطه است.
رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره مرجع تشخیص وجود زیرساخت دورکاری در دستگاهها نیز گفت: در هر وزارتخانه و نه در ادارات کل، کمیته ای در این زمینه تشکیل شده است و دستگاههای تابعهی هر وزارتخانه بر اساس سیاستهای ابلاغی کمیته مربوطه عمل میکند.
انصاری اظهار کرد: برخی تصمیمی که در فروردین اتخاذ شد و بر اساس آن حضور یک سوم کارکنان کاهش یافت را با دور کاری اشتباه میگیرند. در فروردین ماه صحبتی از دورکاری نبود بلکه ستاد ملی کرونا اعلام کرد که تعطیل شوند و خود این ستاد نیز درباره پایان آن تصمیم گیری کرد.
دکتر علی ماهر با اشاره به روند صعودی ابتلا و میزان بستری بیماران کرونایی در بخشهای عادی و ویژه بیمارستانها و مراکز درمانی تهران در طول پیک سوم کرونا، اظهار کرد: متاسفانه همچنان میزان ورودی بیمارستانها به مراتب بیشتر از ترخیصیهاست و هر روز نیز بر تعداد مبتلایان و مراجعین به مراکز درمانی و بیمارستانها و به تبع آن افراد نیازمند بستری افزوده میشود.
وی با بیان اینکه طبیعتا ظرفیت تختهای عادی و ویژه در نظر گرفته شده برای بیماران کرونایی در بیمارستانهای تهران از چند وقت پیش تکمیل شده است، گفت: از هفته گذشته اکثر بیمارستانها با ترخیص بیماران الکتیو، ظرفیتهای جدیدی را برای بستری بیماران کرونایی ایجاد کردند که این ظرفیت نیز محدود بوده و حداکثر طی چند روز آینده پر میشود.
ماهر با بیان اینکه اگر روند به همین روال ادامه داشته باشد، مطمئنا تهران با مشکل جدی در زمینه بستری بیماران جدید کرونایی مواجه میشود، اظهار کرد: البته استفاده از ظرفیت بیمارستانهای صحرایی هنوز در دستور کار ستاد قرار نگرفته ولی این امکان وجود دارد که در صورت نیاز و بحرانی شدن شرایط از ظرفیت این بیمارستانها نیز استفاده شود.
وی تامین نیرو برای ارایه خدمات درمانی در بیمارستانهای صحرایی را معضل جدی دانست و گفت: در این رابطه نیز در حال برنامهریزی هستیم و به زودی در زمینه راهاندازی این بیمارستانها در نقاط مختلف تهران تصمیمگیری می شود.
- منبع خبر : ایسنا