به گزارش واحد اجتماعی خبرگزاری صبح اقتصاد سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درباره آخرین آمارهای کرونا در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته، گفت: از دیروز تا امروز ۲۸ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۴۲۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۸۳۷ نفر از آنها بستری شدند.” آمار کرونا در ایران ۲۸ آبان”
وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۸۰۱ هزار و ۸۹۴ نفر رسید.
لاری گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۸۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۴۲ هزار و ۹۴۱ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۵۷۶ هزار و ۹۸۳ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
وی افزود: ۵۷۱۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
وی ادامه داد: تاکنون پنج میلیون و ۶۲۶ هزار و ۶۳۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
به گفته وی، استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند.” آمار کرونا در ایران ۲۸ آبان”
لاری افزود: استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
دکتر سیما سادات لاری در بخش دیگری از نشست خبری که به صورت ویدیوکنفرانسی برگزار شد، در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا تست داروها و یا واکسن کرونا سبب افزایش مرگ و میر بیماران شده است یا خیر، گفت: این صحبت بی منطق است. ما اگر مطالعهای بر داروهایی مثل رمدسیویر و فاویپیراویر انجام دادیم به شکل متداول بوده است و در همه دنیا استفاده میشدند. داروی درمان قطعی کرونا وجود ندارد و چیزی که تاکنون همه دنیا به آن رسیده است که میتواند نجات بخش بیمار باشد، در درجه اول اکسیژن است و در درجه دوم کورتیکواستروئیدها هستند که در فاز التهابی به مریض میدهیم، مابقی داروها کم کننده بیماری هستند و درمان قطعی نیستند.
پزشکان از پروتکل کمیته علمی مقابله با کرونا تبعیت کنند
” آمار کرونا در ایران ۲۸ آبان”
وی افزود: داروهای آنتی وایرال، اینترفرونها و… همگی شامل این دسته هستند. یک یا دو مطالعه مهم توسط دکتر ملکزاده و تیمشان انجام شده است که باعث افتخار ما است چون مشارکت با چندین کشور معتبر و از طریق سازمان بهداشت جهانی بوده است و افتخار است که ما را در یک مطالعه شرکت دادند و نتایج آن را اعلام کنیم. دارویی نبوده که بخواهد باعث افزایش مرگ و میر شود اما آنچه که ما را نگران میکند این است که حتما همه پزشکان از پروتکل کمیته علمی در تجویز داروها تبعیت کنند.
- منبع خبر : تجارت نیوز