به گزارش صبح اقتصاد در نشست شب گذشته شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا مقرر شد برای مدیریت بخش مسکن، تصویب طرح دو فوریتی در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد و دولت نیز سقف افزایش سالیانه اجارهبها را که قبلا به تصویب رسانده، در تهران ۲۵ درصد و در سایر شهرها ۲۰ درصد اجرایی کند.به گزارش ایسنا، نشست شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران شنبه شب – ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ – با حضور آیتالله ابراهیم رییسی، محمدباقر قالیباف و غلامحسین محسنی اژهای برگزار شد.در این نشست رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی از وضعیت بازار مسکن گزارشی مفصل به اعضا ارائه داد. سران سه قوه هم بعد از شنیدن گزارش وزیر مقرر کردند: سیاستها و اقدامات لازم برای مدیریت حوزه مسکن سریعتر اجرایی و طرح دو فوریتی مجلس شورای اسلامی در اولویت تصویب قرار بگیرد.همچنین اعضای شورای عالی مصوبه دولت در زمینه تعیین حداکثر افزایش اجارهبها در هر سال تا سقف ۲۵ درصد برای تهران و ۲٠ درصد برای سایر شهرهای کشور را مورد تایید قرار گرفت دادند و قوانین لازم برای ضمانت اجرایی این مصوبه را تصویب کردند.در این جلسه همچنین پیشنهاد کمیسیون اقتصادی دولت در زمینه مدیریت نقدینگی و کاهش تورم مطرح و مقرر شد این پیشنهاد پس از بررسیهای دقیق و همهجانبه برای تصمیمگیری در دستور کار جلسات آینده شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه قرار گیرد.
تهران ۲۵ درصد و در سایر شهرها ۲۰ درصد
برچسب ها
بیمه مرکزی: نداشتن معاینه فنی مانع پرداخت خسارت نیست
بیمه مرکزی اعلام کرد: مطابق مقررات جاری، پرداخت خسارت زیان دیدگان در بیمههای اتومبیل منوط به دارا بودن معاینه فنی نیست و شرکتهای بیمه مکلفند با رعایت سایر شرایط و مقررات نسبت به رسیدگی و پرداخت خسارتها اقدام کنند.
تغییر ساعت در خدمت سلامت، انرژی و اقتصاد کشور
تغییر ساعت رسمی کشور موضوعی است که در سالهای اخیر همواره محل بحث و نظر بوده است. اما آنچه اکنون دولت در یک لایحه به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرده است، تفاوتی محتوایی با قوانین سابق دارد. در شرایط فعلی که ناترازی انرژی در ایران به مرحله بحرانی رسیده است، اهمیت تغییر ساعات رسمی کشور بیش از گذشته مشخص شده و این امر میتواند به عبور از این بحران کمک کند.
معاون وزیر: بخش کشاورزی باید به سمت سودآوری و بهره وری حرکت کند
معاون برنامهریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی با تشریح دلایل اقتصادی نبودن بخش کشاورزی کشور، گفت: پراکندگی زمین ها و غیرهدفمند بودن یارانه ها از جمله عوامل غیراقتصادی بودن کشاورزی است، بر این اساس این بخش باید به سمت سودآوری حرکت کند تا تبدیل به مزیت رقابتی شود که البته قابل تحقق است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.