گروهی از محققان یکی از شرکتهای دانش بنیان با مطالعه بر روی صمغ یکی از درختچههای بومی کشور هند، موفق به تولید پمادی برای درمان خارپاشنه شدند.
بابک عزتی رنجبر مدیر عامل یکی از شرکتهای خلاق و تولید کننده داروهای گیاهی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در این شرکت حدود ۱۸ محصول با پایه گیاهان دارویی را به تولید رساندیم، گفت: یکی از محصولات این شرکت، پماد رفع خارپاشنه است که از عصاره صمغ گیاه مقل ارزق به تولید رسیده است.
وی مقل ارزق را یک درخچهای دانست که زیستگاه آن در کشور هند است و ادامه داد: صمغ آن همانند کتیرات است و ما از عصار صمغ این درخچه، برای تهیه این پماد بهره بردیم.
عزتی خاطر نشان کرد: این عصاره خواص ضد التهابی دارد و استفاده آن در این پماد موجب شده است که این مواد ضد التهاب از طریق پوست جذب شود و با رسیدن به بافت ملتهب پاشنه پا، آن را برطرف میکند.
مدیر عامل این شرکت خلاق ادامه ادامه داد: تولید شربتی از گیاه “مورد” از دیگر محصولات تولیدی ما است که این دارو از میوه درخت مورد تهیه شده است و به عنوان یکی از داروهای طبیعی کشور برای درمان خونریزیهای غیر طبیعی بانوان به تولید رسید.
وی با بیان اینکه خواص درمانی این محصول در کارآزماییهای بالینی به اثبات رسیده است، خاطر نشان کرد: برای این دارو مجوز سازمان غذا و دارو صادر شده است.
به گفته وی، این داروی گیاهی میتواند جایگزین داروهای شیمیایی شود و قادر است علاوه بر برطرف کردن خونریزیهای غیر طبیعی بانوان، موجب تقویت رحم و کاهش عوارض یائسگی شود.