۱۰۰ هزار معلم در انتظار رتبهبندی/ همسانسازی حقوق معلمان بازنشسته خارج از اختیارات آموزش و پرورش است
به گزارش واحد اجتماعی خبرگزاری صبح اقتصاد علی فرهادی با حضور در جمع خبرنگاران در نشست خبری امروز خود گفت: ۱۲۲ هزار مدرسه در کشور داریم که اگر در هر کدام از این مدارس مشکلی پیش آید نباید آن مسئله را به کل مدارس تعمیم داد اما ما می خواهیم دانشآموزان جذب مدارس شوند و مشکلات آنها نیز حل شود اما درباره این مسائل باید توجه کرد؛ بعضا اخباری نیز اشتباهی منتشر میشود ولی در کل نباید کاری کرد که دانش آموزان از مدارس طرد شوند.
وی درباره مشکلات پروندههای آزمون استخدامی کد «۱۹» افزود: جای این افراد حفظ میشود و اگر اعتراض آنها وارد شود دوباره وارد روند استخدام می شوند. نتایج اعتراضات آزمون آموزگاری، دبیری و هنر اعلام شده و نتایج کیفیت بخشی نیز در حال بررسی است.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: سال آینده جذب معلمان هم از روش دانشگاه فرهنگیان و رجایی و هم آزمون استخدامی است که میزان استخدامها با سنجش شرایط خاص تعداد متولدین، شرایط محلهای و غیره مشخص می شود. این آزمون قطعا تا قبل از پایان سال اجرا میشود.
فرهادی درباره ساخت مدارس جدید و کم کاریهای صورت گرفته نیز گفت: مسئولان کشوری باید دقت کنند که سند تحول بنیادین برای کل نظام است و نه تنها وزارت آموزش و پرورش و تمام دستگاهها مانند بنیاد مسکن باید پای کار بیایند.
وی افزود: در صورت کم کاری دستگاهها بیشترین آسیب به مدارس و دانش آموزان میرسد چون باید راههای چند کیلومتری را طی کنند تا به مدرسه برسند که باعث خطرات بیشتر می شود.
دلیل کمبود کتاب دانشآموزان تغییر رشتهای
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره کمبود کتاب دانشآموزان تغییر رشتهای اظهار کرد: کتابهای درسی با هزینه دولتی تهیه میشوند به همین دلیل برای تلف نشدن منابع دولتی به تعداد دانش آموزان کتاب چاپ میکنیم و وقتی اینچنین دانشآموزی تغییر رشته می دهد یعنی کتاب رشته اول را دریافت کرده و حالا باید کتاب رشته دوم چاپ شود که این مسئله زمان بر است. البته پی دی اف تمام کتابها برای دانش آموزان قابل دسترس است.
۱۰۰ هزار معلم در انتظار رتبهبندی
فرهادی در پاسخ به این پرسش ایسنا که رتبهبندی معلمان فاقد رتبه به کجا رسیده است؟ گفت: حدود ۱۰۰ هزار نفر از معلمان ما به دلایل مختلف هنوز رتبه بندی نشدهاند که سامانه برای بارگذاری مدارک فعال شده و تلاش میکنیم فرصت زیادی فراهم شود.
وی افزود: همچنین رتبه بندی آموزش و پرورش برای بازنشستگان نیز اجرا شد و مبلغ حدود ۳ هزار میلیارد تومان نیز در نظر گرفته شد.
همسانسازی حقوق معلمان بازنشسته خارج از حیطه اختیارات آموزش و پرورش است
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره اعتراضات اخیر بازنشستگان ادامه داد: عدهای از بازنشستگان برای همسان سازی رقم حقوق خود با شاغلان مطالبه دارند که این مسئله خارج از حیطه اختیارات آموزش و پرورش است و سایر نهادها باید به آن رسیدگی کنند.
توزیع شیر در مدارس منتظر تامین اعتبار
فرهادی درباره توزیع شیر در مدارس گفت: سال گذشته با هماهنگیهای انجام شده، شیر در مدارس ابتدایی دولتی توزیع شد امسال هم به دنبال تامین اعتبار آن هستیم تا برای سلامت دانش آموزان این اقدام انجام شود. زیرساختهای این مسئله نیز فراهم شده اما تامین اعتبار باید صورت گیرد.
وی در ادامه گفت: ما هر چقدر در هنرستانها هزینه کنیم ثمره آن را در اشتغال کشور میبینیم همچنین این فرآیند در ازدواج نیز تاثیر دارد زیرا این افراد بیکار نمیمانند. در برخی هنرستانهای ما امکانات کافی نیست و امسال ۲هزار میلیارد تومان برای هنرستانها پیش بینی کردیم که ان شاء الله انجام میشود.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی نیز گفت: امسال در این زمینه جهش دو برابری داشتیم و تامین اعتبارات بهتری انجام شده است.
- منبع خبر : ایسنا