باخت دنور در روز رکوردشکنی یوکیچ/ عبور جوکر از چمبرلین
باخت دنور در روز رکوردشکنی یوکیچ/ عبور جوکر از چمبرلین
تیم بسکتبال دنور ناگتس در روز رکوردشکنی نیکولا یوکیچ مقابل تیم ایندیانا پیسرز شکست خورد.

باخت دنور در روز رکوردشکنی یوکیچ/ عبور جوکر از چمبرلین

به گزارش واحد ورزشی خبرگزاری صبح اقتصاد تیم بسکتبال دنور ناگتس در بازی بامداد امروز (دوشنبه – ۱۸ فروردین ۱۴۰۴) خود مقابل تیم ایندیانا پیسرز با وجود درخشش نیکولا یوکیچ نتوانست به پیروزی دست یابد و با نتیجه ۱۲۰ – ۱۲۵ در خانه شکست خورد.

در این دیدار اما فوق ستاره صربستانی و مدعی اصلی کسب عنوان MVP (ارزشمندترین بازیکن) فصل این رقابت‌ها، آماری استثنایی را به ثبت رساند تا سی‌ودومین تریپل‌دبل خود در این فصل را به ثبت برساند.

جوکر در این دیدار ۴۱ امتیاز، ۱۵ ریباند، ۱۳ پاس منجر به گل، دو توپ‌ربایی و یک بلاک را به ثبت رساند تا با آماری درخشان، رکورد ویلت چمبرلین در NBA را شکسته و از او عبور کند. یوکیچ با این آمار به رتبه پنجم بیشترین تعداد تریپل‌دبل در یک فصل NBA صعود کرد. پیش از این ویلت چمبرلین با ۳۱ تریپل‌دبل در یک فصل، رتبه پنجم را در اختیار داشت.

«راسل وست‌بروک» در فصل ۲۰۱۷-۲۰۱۶ که پیراهن تیم اوکلاهاما سیتی‌تاندر را به تن داشت، موفق شد ۴۲ تریپل‌دبل را به ثبت برساند. او در صدر جدول این رده‌بندی قرار دارد. دومین بازیکن این رده‌بندی نیز «اسکار رابرتسون» است که در فصل ۱۹۶۲-۱۹۶۱ با پیراهن تیم سینسیناتی رویال، ۴۱ تریپل‌دبل را در یک فصل به ثبت رساند.

«راسل وست‌بروک» ملقب به آقای تریپل‌دبل NBA، در فصل ۲۰۲۱-۲۰۲۰ این رقابت‌ها با پیراهن تیم واشنگتن ویزاردز موفق شد ۳۹ تریپل‌دبل را به ثبت برساند. او با این آمار رتبه سوم را نیز به خود اختصاص داد. رتبه چهارم نیز در اختیار خود «راسل وست‌بروک» است که در فصل ۲۰۱۹-۲۰۱۸ موفق شد با لباس تیم اوکلاهاما سیتی‌تاندر ۳۴ تریپل‌دبل را به ثبت برساند.

  • منبع خبر : ایسنا