معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به تخلفات مجلات نامعتبر در دنیا که در کشورهای آمریکا، چین و هند فعالیت می کنند، پرداخت و گفت:متاسفانه این مجلات نامعتبر از افراد برای چاپ هر مقاله ۲۰۰ دلار دریافت می کنند. رضا ملک زاده در نشست خبری خود با اصحاب درباره فعالیت های معاونت تحقیقات و فناوری […]
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به تخلفات مجلات نامعتبر در دنیا که در کشورهای آمریکا، چین و هند فعالیت می کنند، پرداخت و گفت:متاسفانه این مجلات نامعتبر از افراد برای چاپ هر مقاله ۲۰۰ دلار دریافت می کنند.
رضا ملک زاده در نشست خبری خود با اصحاب درباره فعالیت های معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به مجلات نامعتبر که برای دانشگاهیان و پزشکان مشکلات زیادی ایجاد کرده است، اظهار داشت: افرادی که مجلات و پایگاههای جعلی را در آمریکا و چین راه می اندازند به دنبال پول هستند.
وی با اشاره به اینکه مقالاتی که در این پایگاهها و مجلات نامعتبر منتشر شود به نام مجله های معتبر شناخته می شود و متاسفانه از افراد برای شماره چاپ مقالات ۲۰۰ دلار دریافت می کنند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با پرداختن به کشورهای که پایگاههای نامعتبر فعالیت می کنند به کشورهای آمریکا، چین، هند و چند کشور اروپایی اشاره کرد و گفت: متاسفانه برخی شرکت های هم در ایران وجود دارند که با این مجلات نامعتبر کار می کنند.
ملک زاده عنوان کرد: متاسفانه حتی کنگره های غیرعلمی نیز در دنیا برگزار می شود که با اطلاع رسانی توانستیم به اطلاع دانشگاهیان بدهیم.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: هم اکنون نام بیش از دو هزار مجله در پایگاه اطلاع رسانی مجلات نامعتبر وزارت بهداشت بارگذاری شده است و هر روز نیز این لیست بیشتر می شود و ما نیز این لیست ها را به روز می کنیم.