مدیرکل امورحمایتی وتوانمندسازی وزارت رفاه از افزایش دفعات توزیع سبدحمایت غذایی میان نیازمندان درصورت تامین اعتبارخبر دادوگفت: هدف وزارت رفاه از بین بردن فقرمطلق است وبرنامه های ویژه ای دارد. مریم السادات میرمالک ثانی در مورد توزیع سبد حمایت غذایی تاکید کرد: یکی از برنامه های وزارت رفاه این است که زمان دفعات توزیع سبد […]
مریم السادات میرمالک ثانی در مورد توزیع سبد حمایت غذایی تاکید کرد: یکی از برنامه های وزارت رفاه این است که زمان دفعات توزیع سبد حمایت غذایی را کوتاه کند و بر همین اساس طرح ها و پیشنهاداتی مطرح کرده ایم که در صورت تامین اعتبارات اجرایی می شود.
وی گفت: سعی ما بر این است که ماهیانه یک بار و یا هر دو ماه یک بار سبد حمایت غذایی میان مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی کمیته امداد و بهزیستی و همچنین نیازمندان پشت نوبتی اختصاص پیدا کند.
سرپرست دفتر حمایتی و توانمندسازی وزارت رفاه با اشاره به اینکه در بودجه سال ۹۷ اعتبار ویژه ای بدین منظور پیش بینی شده است، گفت: چنانچه این اعتبار به ما اختصاص داده شود می توانیم گروه های بیشتری را تحت پوشش سبد حمایت غذایی قرار دهیم و همچنین فاصله زمانی توزیع را نیز کم کنیم.
به گفته وی: کودکان زیر ۶ سال دارای سوء تغذیه، زنان باردار، معلولین، سالمندان و نیازمندان نهادهای حمایتی از جمله گروه هایی هستند که سبد حمایت غذایی به آنها اختصاص داده می شود.
وی گفت: همچنین سعی ما بر این است که پشت نوبتی هایی که در حال حاضر سبد به آنها تعلق نمی گیرد بتوانند از این طرح حمایتی برخوردار شوند.
میرمالک با اشاره به اینکه تا قبل از پایان سال توزیع هشتمین مرحله از سبد حمایت غذایی انجام می شود، گفت: پس از الکترونیکی شدن طرح توزیع سبد کالا مبالغی حداقل ۳۰ هزار تومان برای خانواده یک نفره تا ۱۲۰ هزار تومان به حساب یارانه ای گروه های هدف واریز خواهد شد.
وی به طرحهای فقر زدایی وزارت رفاه اشاره کرد و افزود: همچنین یکی دیگر از طرح های پیشنهادی ما این است افرادی که درآمدهای کمتر از درآمد پایه دارند نیز جزء مشمولین طرح حمایت غذایی قرار بگیرند که البته مناطق محروم و روستایی در اولویت قرار دارند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون تعداد زیادی از افراد نیازمند تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند، گفت: تلاش ما این است که تعداد بیشتری را در این مرحله تحت پوشش قرار دهیم و از سویی دیگر در صورت تامین اعتبار، حداقل مبلغ سبد حمایتی را به ۷۰ هزار تومان افزایش دهیم و به ترتیب به خانوارها مبلغ بیشتری از گذشته در قالب طرح سبد حمایت غذایی پرداخت کنیم.
وی گفت: این برنامه ها در راستای کاهش فقر مطلق و با توجه ویژه به امنیت غذایی در دستور کار قرار گرفته و جزء اولویت های دولت است.
وی در مورد شناسایی افراد جدید نیز گفت: بر اساس دستورالعملی که اعلام شده افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی امداد و بهزیستی و همچنین سایر افراد نیازمند شناسایی شده می توانند تحت پوشش این طرح قرار گیرند و علاوه بر آنها افرادی که فکر می کنند باید سبد کالا به آنها تعلق گیرد و نیازمند هستند،نیز درصورت دارا بودن شرایط میتوانند از این حمایت برخوردار شوند.
وی گفت: در صورت تامین اعتبار، اقشار جدید نیز می توانند در سال چندین بار از طرح حمایت غذایی برخوردار شوند.
وی از اختصاص سبد حمایتی به دانش آموزان مناطق محروم خبر داد و گفت: در مرحله قبل توزیع سبد غذایی۳۰۰ هزار دانش آموز مراکز شبانه روزی در مناطق محروم با اختصاص ۲۰ میلیارد تومان از سبد حمایت غذایی برخوردار شدند که در مرحله بعد نیز امکان ارایه این حمایت وجود دارد.
وی در مورد حفظ کرامت مددجویان نهادهای حمایتی و نیازمندان گفت: با الکترونیکی شدن طرح حمایت غذایی و واریز وجه نقد به جای سبد کالا ، صف های طولانی که در گذشته وجود داشت و مجبور بودند این افراد برای دریافت سبد غذایی زمان های طولانی در آن بایستند از بین رفت و باعث شد کرامت انسانی و حفظ حقوق شهروندی ایجاد شود و همچنین امکان برخورد بد و شناختن نیازمندان از بین رفت.