فعالان بورس تهران این هفته را در شرایطی سپری کردند که ریسک های مختلف بازار سهام را تهدید میکرد و بازارهای پول و ارز به رقابت با بازار سرمایه پرداختند. در این هفته معاملات بازار سهام به شدت تحت تاثیر بازار ارز بود. تلاطم های قیمتی در بازار ارز و در نهایت خبر ارز ۴۲۰۰ […]
فعالان بورس تهران این هفته را در شرایطی سپری کردند که ریسک های مختلف بازار سهام را تهدید میکرد و بازارهای پول و ارز به رقابت با بازار سرمایه پرداختند.
در این هفته معاملات بازار سهام به شدت تحت تاثیر بازار ارز بود. تلاطم های قیمتی در بازار ارز و در نهایت خبر ارز ۴۲۰۰ تومانی تصمیمات فعالان بازار سهام را برای داد و ستد با شک و تردید هایی مواجه کرد و ریسکهای خرید و فروش را افزایش داد.
در طی روزهای گذشته یکی از گروههایی که با افت و خیز زیاد در قیمت سهم ها مواجه شد، گروه خودرو بود. در این گروه با خبر دلار ۶ هزار تومانی و افزایش تقاضا شاهد افت یکدست قیمت سهم ها تا بیش از ۴ درصد بودیم، اما تنها بعد از گذشت یک روز کاری و صحبت ها در مورد ارز تک نرخی ۴۲۰۰ تومانی روند قیمت ها صعودی شد، ولی در آخرین روز کاری بورس تهران با ادامه ابهامات در بازار ارز، قیمت سهام خودرویی ها دوباره با کاهش قیمت روبه رو شدند.
دیگر گروهها همچون فلزات اساسی و گروه نفت نیز از نوسانات ناشی از نرخ دلار به دور نبودند، نفتیها به عنوان یک گروه صادرات محور با افزایش نرخ دلار روند صعودی را در قیمت پایانی طی کردند، اما در مجموع در این روزها وضعیت خاص اقتصادی، سرمایه گذاری در بازار سهام را با ریسکهای مضاعفی همراه کرده که این موضوع میتواند از حجم و ارزش معاملات بکاهد.
در این هفته ابهامات در بازار سهام سبب شد شاخص کل بار دیگر کانال ۹۷ هزار واحدی را از دست بدهد و تا اواسط تراز ۹۶ هزار تایی پایین بیاید. خلاصه اینکه طی روزهای گذشته در این هفته نماگر اصلی بازار ۸۶۳ واحد افت کرد.
شاخص آزاد شناور در این مدت ۱۶۳۳ واحد افت کرد که نشان از شناسایی ریسکهای موجود در بازار سهام توسط معاملهگران حقیقی دارد، با توجه به این ریسک ها شاخص آزاد شناور تا رقم ۱۰۲ هزار و ۳۲۳ واحدی کاهش یافت.
از طرفی شاخص بازار اول و دوم در این مدت با افت ۶۶۳ و ۱۵۷۸ واحدی مواجه شد و شاخص صنعت ۶۳۹ واحد کاهش یافت.
انتهای پیام