متاسفانه پس از روی کار آمدن دولت یازدهم، جناب آقای دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی فوق العاده محبوب ایران اصرار کرد که باید با دولت آمریکا مذاکره کنیم تا همه تحریم های ظالمانه لغو شود و پول های بلوکه شده ایران به کشور بازگردد و اوضاع اقتصادی کشور شکوفا شود و هم چرخ زندگی […]
متاسفانه پس از روی کار آمدن دولت یازدهم، جناب آقای دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی فوق العاده محبوب ایران اصرار کرد که باید با دولت آمریکا مذاکره کنیم تا همه تحریم های ظالمانه لغو شود و پول های بلوکه شده ایران به کشور بازگردد و اوضاع اقتصادی کشور شکوفا شود و هم چرخ زندگی مردم بچرخد و هم سانتریفیوژ ها بچرخند.و این سخن را بیش از صد بار تکرار کردند تا در ذهن مردم ملکه شود و با این ترفند شکوفایی و رشد فن آوری هسته ای را در مقابل فقر اقتصادی قرار داده و به بهانه جلوگیری از فقر و با وعده شکوفا کردن اقتصاد بدستور ارباب برجام در راکتور هسته ای بتون ریختند. مقام معظم رهبری از روز اول تاکیدات عدیده ای داشتند که مذاکره با غرب اعم از اروپا و امریکا دردی از ملت ایران دوا نخواهد نمود در یک فرازی از سخن ایشان در تاریخ ۱۲آبان ماه ۱۳۹۲ هست که میفرمایند: «من اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره، لکن میخواهند مذاکره کنند، بکنند. ما هم به اذن الله ضرری نمیکنیم… این تجربه، ظرفیت فکری ملت ما را بالا خواهد برد؛ مثل تجربه ای که در سال ۸۲ و ۸۳ در زمینه ی تعلیق غنی سازی انجام گرفت که آن وقت تعلیق غنی سازی را در مذاکرات با همین اروپاییها، جمهوری اسلامی برای یک مدتی پذیرفت. خب ما دو سال عقب افتادیم، لکن به نفع ما تمام شد. چرا؟ چون فهمیدیم که با تعلیق غنی سازی، امید همکاری ازطرف شرکای غربی مطلقاً وجودندارد… آن تعلیق غنی سازی این فایده را برای ما داشت که معلوم شد با عقب نشینی، با تعلیق غنی سازی، با عقب افتادن کار، با تعطیل کردن بسیاری از کارها، مشکل حل نمیشود. طرف مقابل دنبال مطلب دیگری است».
حدود سه هفته پس از اظهارات تاریخ ساز و ماندگار رهبری ، آقای دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری فوق العاده محبوب ایران و جناب دکتر محمد جواد ظریف که جایزه حاجی امین الضرب مبارک وجودشان باد، خبر توافق ژنو را در تاریخ
سوم آذر ۱۳۹۲ اعلام و از آن به عنوان یک پیروزی و موفقیت بزرگ یاد کردند و چنان آب و تاب دادند که باید ملت بزرگ ایران جشن پیروزی بگیرند ، اما و صد اما رهبری که از عقب نشینی های بزرگ و خانمان بر انداز از حقوق هسته ای ملت ایران در این توافق مطلع شده بودند، هرگزحاضر به تأیید این توافق نمیشوند و طبق نقل برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در یک جلسه خصوصی، این توافق را موجب خدشه دار شدن استقلال و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران بر می شمارند.
ایشان در تاریخ ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ نیز در دیدار مردم آذربایجان شرقی، مجدداً تأکید میکنند که: « این مذاکرات، منجر به توقف دشمنی دولت آمریکا با ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی ایران نمیشود، تصور برخی دولتمردان قبلی و همچنین برخی دولتمردان دولت فعلی این است که اگر ما در قضیه هسته ای، با آمریکا مذاکره کنیم، موضوع حل میشود. من هم به دلیل اصرار آنها بر مذاکره در خصوص موضوع هسته ای، گفتم مخالفتی ندارم اما همان موقع هم تأکید کردم که خوشبین نیستم. نشانه های خوشبین نبودن، اکنون در حال آشکار شدن است و دلیل بارز آن هم، اظهارات سخیف و توهین آمیز سناتورها و مقامات آمریکایی بر ضد ملت ایران است… همه بدانند که دشمنی آمریکا با اصل انقلاب اسلامی و اسلام است واین دشمنی، با مذاکرات پایان نخواهد یافت.
مقصود از سخنان مکرر مقام معظم رهبری همواره آن بود که دولت آقای دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری فوق العاده محبوب ایران از این مسیر غلطی که در پیش گرفته اند که نابودی اصل صنعت هسته ای و نابودی عزت ملت ایران و نابودی و تضعیف برخی ارکان مقاومت ، دست بردارد و به این مذاکرات خسارت بار پایان دهد. لاکن و متاسفانه علیرغم این مواضع شفاف و صریح رهبری، اما نه آقای وزیر و نه آقای رئیس روحانی، هیچ توجهی به هشدارهای معظم له نکرده و همچنان مسیر اشتباه و خسارت بار خویش را ادامه دادند. و به عبارتی جناب رئیس روحانی به صورت صریح میگویند که تیم مذاکره کننده، این مسیر غلط را به دستور او و با هماهنگی خود او طی میکنند و بنا ندارند که به هشدارها و تذکرات رهبری اهمیتی بدهند.
با وجود آنکه رهبری نظام بارها به تیم مذاکره کننده هشدار داده بود که فریب خنده های ظاهری دشمن را نخورید و تاکید نموده بودند که آمریکا یک دولت بد عهد و عهدشکن است؛ اما جناب جلالت مآب محمد جواد ظریف در ۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ،طی مصاحبه ای با شبکه پی بی اس آمریکا میگویند: «اگر اوباما قولی بدهد، ما آن را میپذیریم و به قولش احترام می گذاریم» . این سخنان آقای ظریف مبنی بر اعتماد به قول و وعده شیطان، کاملاً ساده لوحانه، غیر اسلامی و مخالف منافع ملی جمهوری اسلامی ایران بود و نشان میداد که هشدارهای مکرر رهبری نظام مبنی بر عدم اعتماد به شیطان بزرگ، هیچ تأثیری در دیدگاه های غرب باورانه این دولت که از غرب در ذهن و منطق خود یک فرشته نجات ترسیم نموده بود، نداشته است.
خطر امروز در سرکار ماندن این دولت بعد از صنعت هسته ای تاراج صنعت دفاعی کشور است که رهبری در همین خصوص هم تاکیدات ویژه ای داشته اند اما دولت بدانها عمل نکرد. همان زمان که مذاکرات در حال انجام بود هم اکبر هاشمی رفسنجانی لعنت الله علیه در تقابل با بیانات رهبری اظهار نظر فرمودند که:« امروز دنیا دنیای مذاکره است و عصر مقابله موشکی به پایان رسیده». و این سخنان مبنای حرکت دولت یازدهم شد. همان زمان معلوم شد که آقای وزیر خارجه ـ علیرغم نهی صریح رهبری نظام ـ راجع به مسائل دفاعی و موشکی کشور،
با جان کری وزیر خارجه آمریکا، مذاکره کرده و دو تحریم پنج ساله در واردات و صادرات تسلیحات متعارف، و یک محدودیت هشت ساله در تولید و آزمایش موشک های بالستیک، را علیه جمهوری اسلامی ایران، پذیرفته است.
آمریکاییها پس از آنکه خیالشان از ناحیه تحمیل برجام راحت شد، عنوان کردند که تحریم ها را لغو نخواهند کرد و چارچوب آنها حفظ خواهد شد. در همین رابطه، مقام معظم رهبری در تاریخ ۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ،در پاسخ به این گستاخی آمریکایی ها می فرمایند:« اگرچه بظاهر در مقابل ما شش دولتند، امّا در واقع آن دولتی که فعّال است یک دولت است؛ و آن دولت آمریکا است که به طور کامل در این مسئله وارد میدان است. مسئولین آمریکایی خیلی بد حرف میزنند؛ باید تکلیف این حرفها روشن بشود؛ بالاخره یک طرف قضیّه ما هستیم، یک طرف هم آمریکایی ها هستند. یک بار میگویند که چهارچوب تحریم ها حفظ خواهد شد؛ پس ما نشسته ایم این چند وقت، برای چه صحبت کرده ایم؟ صحبت کردیم که چهارچوب تحریم ها برداشته بشود،
تحریم ها برداشته بشود. حالا من نمیدانم معنای »چهارچوب تحریم ها حفظ بشود« چیست؟».حالا ۲۲ اردیبهشت امسال یعنی ۱۳۹۷ قرار است دولت امریکا نظر قطعی خود را در این خصوص که در برجام میماند یا خارج میشود اعلام کند.
اینکه برجام با زور تبلیغات دروغ دولت رئیس روحانی شهرت یافت را دوست و دشمن موافق و مخالف پذیرفته اند و اینکه برجام اسکناس نصفه بود که کس حاضر به برداشتن و اعتبار بخشیدن به آن نبود حتی اروپاییان هم برای آن ارزشی متصور نشدند.
اینکه دولتهای اروپایی در تکاپویند از رئیس روحانی و دستاورد مغتنم برجامی اش دفاع نموده دولت امریکا را به صبوری دعوت نموده و قول بدهند که در فرصتی دیگر با خرجامی دیگر ایران را از صنعت دفاعی هم ساقط خواهند نمود تا شاید این دولت دست آورد برجام را نگهداری کند!!! شک نکنید که این دولت موذی امریکا با غرب ظاهرا همراه روحانی این روند را ادامه و ما را در بلاتکلیفی ۵ سال گدشته نگه خواهند داشت. و دولت ما بیش از گذشته نزد ملتهای منتظر مقاومت محبوب تر و آبرومند تر خواهد شد. والسلام
حمیدرضا نقاشیان