چهارمین حراج ملی با محوریت آثار هنری در تمامی رشته های هنری ۴ و ۵ مردادماه ساعت ۱۹ با اجرای پژمان بازغی در مرکز همایش های بین المللی رایزن برگزار می شود. چهارمین حراج ملی با محوریت آثار هنری در تمامی رشته های هنری طی ۲ روز برگزار خواهد شد. بر این اساس، اول تا […]
چهارمین حراج ملی با محوریت آثار هنری در تمامی رشته های هنری ۴ و ۵ مردادماه ساعت ۱۹ با اجرای پژمان بازغی در مرکز همایش های بین المللی رایزن برگزار می شود.
چهارمین حراج ملی با محوریت آثار هنری در تمامی رشته های هنری طی ۲ روز برگزار خواهد شد. بر این اساس، اول تا چهارم مردادماه نمایشگاه آثار چهارمین حراج ملی و ۴ و ۵ مرداد مراسم حراج از ساعت ۱۹ با اجرای پژمان بازغی در مرکز همایش های بین المللی رایزن برگزار می شود.
همچنین از اول تا چهارم مردادماه نمایشگاه آثار حاضر در چهارمین حراج ملی از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در همایش های بین المللی رایزن میزبان علاقمندان برای بازدید است.
در این دوره از حراج ملی، ۱۶۱ اثر هنری ارایه شده است و از جمله مشهورترین هنرمندان حاضر در این حراج می توان به محمود زنده رودی، غلامحسین امیرخانی، پرویز کلانتری، صادق تبریزی، محمود فرشچیان، میرزاآقا امامی، فرامرز پیلارام و ناصر اویسی اشاره کرد.
ارزان ترین اثری که در این حراج عرضه شده، تابلوی خوشنویسی بدون عنوان طاها نجفی متعلق به سال ۱۳۸۴ است که ۲ میلیون تومان قیمت گذاری شده است. همچنین تابلوی خوشنویسی سوره حمد اثر زهره رییس الساداتی خلق شده در سال ۱۳۹۳ و تابلوی نقاشی خط علی پسندیده با عنوان «خورشید» هر کدام با قیمت ۳ میلیون تومان در حراج حضور دارند.
مجموعه بزرگترین و کوچکترین قرآن طلا و نقره جهان به عنوان گران ترین اثر صنایع دستی در این حراج با قیمت پایه ۴ تا ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان ارایه شده است. بزرگترین قرآن طلا و نقره جهان در ۶۰۴ صفحه توسط رایین اکبر خانزاده با خط عثمان طه نگارش شده است. در ساخت این اثر یک و نیم کیلوگرم شمش طلای ۲۴ عیار، ۱۵ کیلوگرم نقره و ۸۰ کیلوگرم مس به کار رفته است. صفحات این قرآن از نقره خالص و سر سوره های آن طلای ۱۸ عیار است. جلد قرآن از مس ساخته و با طلای ۲۴ عیار آبکاری شده است. قلم زنی این اثر توسط مهدی عسگری، قلم زن عتبات عالیات در اصفهان انجام شده و ساخت آن توسط تیمی ۵۰ نفره به مدت ۲ سال طول کشیده است. کتابت کوچکترین قرآن طلا و نقره جهان نیز توسط رایین اکبر خانزاده انجام شده است. میناکاری جلد این قرآن هنرنمایی اصغر فولادگر است و مدت زمان ساخت این اثر نیز دو سال طول کشیده است.
به گزارش مهر، اثر مینیاتور محمود فرشچیان با عنوان «سیمرغ» متعلق به سال ۱۳۵۷ در چهارمین حراج ملی با قیمت پایه ۱۵۰ میلیون تومان عرضه می شود. تابلوی خوشنویسی غلامحسین امیرخانی با عنوان «لعل لب» که در سال ۱۳۷۳ خلق شده، بین ۱۸ تا ۲۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده است. تابلوی رنگ روغن روی بوم ناصر اویسی با عنوان «بیداری» با قیمت پایه ۴۰ تا ۴۵ میلیون تومان ارایه شده است. همچنین تابلوی بدون عنوان پرویز کلانتری که با تکنیک ترکیب مواد روی بوم در سال ۱۳۸۸ کشیده شده است، با قیمت پایه ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان در چهارمین حراج ملی عرضه می شود.
زنده یاد فرامرز پیلارام با تابلوی نقاشی خط بدون عنوان که با تکنیک ترکیب مواد روی بوم خلق و بین ۲۵۰ تا ۲۶۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده است، حضور دارد.
تابلوی نقاشی خط بدون عنوان محمود زنده رودی با قیمت پایه ۴۰ تا ۴۵۰ میلیون تومان عرضه می شود. تابلوی نقاشی خط با ترکیب مواد روی بوم، اثر دیگری از محمود زنده رودی با عنوان «عشق» است که ۳۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده است. نقاشی خط بدون عنوان صادق تبریزی نیز ۶ میلیون تومان قیمت گذاری شده است.
از آثار جالب چهارمین حراج ملی می توان به تکه ای از پرده کعبه، عقدنامه قاجاری و یک قباله ازدواج اشاره کرد. تکه پارچهای از پرده کعبه که مزین به ذکر لااله الا الله محمد رسول الله است، نیز با قیمت پایه ۳۰ میلیون تومان عرضه شده است. عقدنامه قاجاری متعلق به سال ۱۲۲۰ هجری شمسی با قیمت ۴۰ میلیون تومان ارایه و قباله ازدواج خوشنویسی مربوط به سال ۱۲۱۳ شمسی، ۲۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده است.