زمان اخذ رأی در انتخابات نمایندگان دو پارلمان ملی و ایالتی پاکستان به اتمام رسید. زمان اخذ رأی در انتخابات نمایندگان دو پارلمان ملی و ایالتی پاکستان که ساعت ۸:۰۰ صبح امروز به وقت محلی در بیش از ۸۵ هزار صندوق اخذ رأی در سراسر این کشور آغاز شد، ساعت ۱۸:۰۰ به وقت محلی به […]
زمان اخذ رأی در انتخابات نمایندگان دو پارلمان ملی و ایالتی پاکستان به اتمام رسید.
زمان اخذ رأی در انتخابات نمایندگان دو پارلمان ملی و ایالتی پاکستان که ساعت ۸:۰۰ صبح امروز به وقت محلی در بیش از ۸۵ هزار صندوق اخذ رأی در سراسر این کشور آغاز شد، ساعت ۱۸:۰۰ به وقت محلی به پایان رسید.
بیش از ۱۰۵ میلیون پاکستانی واجد شرایط امروز برای شرکت در این انتخابات به پای صندوق ها رفتند. با اتمام زمان اخذ رای، شمار افرادی که در مراکز حضور دارند مشخص و از آنان رای گیری خواهد شد.
این در حالی است که در حمله انتحاری در نزدیکی یکی از حوزههای رایگیری انتخابات پارلمان و ایالتی در شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان این کشور تعداد زیادی کشته و زخمی شدند.
در کراچی نیز ۷ نفر از جمله یک زن به اتهام تقلب در انتخابات بازداشت شدند.
در شهر فیصل آباد به دنبال حضور بیش از انتظار زنان در انتخابات صندوق های ویژه اخذ رأی بانوان تامین شد. رسانه های محلی مشارکت مردم در این انتخابات را گسترده، حتی بیش از سال ۲۰۱۳ که ۵۵ درصد مردم شرکت کرده بودند اعلام کردند.
واجدین شرایط در پاکستان باید از میان ۱۲ هزار و ۲۷ نامزد، ۸۴۹ نماینده مجلس را انتخاب خواهند کرد. مجلس ملی پاکستان ۳۴۲ نماینده دارد که ۲۷۲ کرسی آن مستقیما توسط مردم انتخاب می شود.
نمایندگان برای ورود به مجلس پاکستان باید حداقل ۵ درصد آرای ماخوذه را کسب کنند. مدت ماموریت دولت پاکستان که از داخل نمایندگان مجلس ملی تشکیل می شود، ۵ سال است. تاکنون تنها حزب «مسلم لیگ-شاخه نواز» در سال ۲۰۱۳ توانست ۵ سال در قدرت بماند.
رهبر حزبی که بیشترین آراء را کسب کند، مأمور تشکیل دولت این کشور خواهد شد. دولت باید رأی اعتماد بیش از ۵۰ درصد اعضای مجلس یعنی ۱+۵۰ رأی کسب کند.
در این انتخابات حدود ۱۰۰ حزب و ائتلاف شرکت خواهند کرد. افکارعمومی بیانگر پیشتازی ۳ حزب و یک ائتلاف در این انتخابات است. مسلم لیگ-شاخه نواز قوی ترین حزب در بین احزاب حاضر خواهد بود.
بیش از ۱۲ حمله تروریستی از آغاز ماه جولای تاکنون در گردهمایی ها و دفاتر احزاب پاکستان رخ داده است. در این حملات سراج رئیسانی، هارون بیلور، اکرام الله گاندپور از نامزدهای انتخابات کشته شدند. خونینترین حمله در ۱۳ جولای اتفاق افتاد که طی آن رئیسانی و ۱۳۰ نفر دیگر جان باختند.