نایب رئیس مجلس، آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با موضوع تخلفات ثبت سفارش خودرو را تشریح کرد. مسعود پزشکیان در تشریح آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار داشت: در این نشست، درباره مفاسد حوزه واردات محموله های قاچاق به کشور، تخلفات در ثبت سفارش و واردات خودرو و فساد در بانک […]
نایب رئیس مجلس، آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با موضوع تخلفات ثبت سفارش خودرو را تشریح کرد.
مسعود پزشکیان در تشریح آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار داشت: در این نشست، درباره مفاسد حوزه واردات محموله های قاچاق به کشور، تخلفات در ثبت سفارش و واردات خودرو و فساد در بانک ها بحث و بررسی هایی صورت گرفت.
وی افزود: در این نشست گزارشی از سوی وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و سازمان بازرسی ارائه و مقرر شد که این نهادها اطلاعات خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند تا در برخورد با مفاسد اقتصادی و بانکی با قدرت بیشتری عمل شود.
تعدادی از بدنه وزارت صنعت برای تخلف در ثبت سفارش خودرو به قوه قضاییه معرفی شدند
پزشکیان با بیان اینکه در این نشست درباره افرادی که خودروهای غیرمجاز وارد کشور کرده اند بحث شد، ادامه داد: وزیر صنعت گزارش هایی درباره تخلفات ثبت سفارش خودرو ارائه داد؛ در این راستا تعدادی از متخلفان به قوه قضاییه معرفی شده اند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تعداد افرادی که برای تخلفات در ثبت سفارش خودرو معرفی شده اند کم نیستند، یادآور شد: تعدادی از بدنه وزارت صنعت توسط وزیر صنعت به قوه قضاییه معرفی شده اند و برخی از کارشناسان وزارت صنعت نیز باید با حضور در قوه قضاییه پاسخگو باشند.
فرصت شش ماه برای ارز بگیران دولتی
وی با اشاره به اینکه برخی شکایت ها در این باره توسط گمرک مطرح شده است، افزود: قوه قضاییه از تمام افرادی که در این فرآیند به طریقی قصوری داشته اند بازجویی می کند، اما چون حکم صادر نشده متهم کردن و بخشی را مقصر دانستن کار صحیحی نیست، البته آنچه که مشخص بوده تخلف رخ داده است.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: افرادی که ارز دولتی دریافت کرده اند ۶ ماه فرصت دارند که این ارزها را تبدیل به کالا کرده و به کشور بازگردانند، لذا تا زمانی که ۶ ماه نشده، بحث مفسده آن قابل بحث نیست.