طبق دادههای دولت آمریکا، کسری تجاری این کشور در ماه اکتبر جهش کرد و به رکورد ۱۰ ساله خود رسید. در این ماه صادرات دانه سویا همچنان افت کرد و واردات کالاهای مصرفی رکورد زد. به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل از رویترز، طبق دادههای دولت آمریکا، کسری تجاری این کشور در ماه […]
طبق دادههای دولت آمریکا، کسری تجاری این کشور در ماه اکتبر جهش کرد و به رکورد ۱۰ ساله خود رسید. در این ماه صادرات دانه سویا همچنان افت کرد و واردات کالاهای مصرفی رکورد زد.
به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل از رویترز، طبق دادههای دولت آمریکا، کسری تجاری این کشور در ماه اکتبر جهش کرد و به رکورد ۱۰ ساله خود رسید. در این ماه صادرات دانه سویا همچنان افت کرد و واردات کالاهای مصرفی رکورد زد و نشان داد سیاستهای تعرفهای ترامپ برای کاهش کسری تجاری کاملا بیتاثیر بوده است.
وزارت تجارت آمریکا اعلام کرد که کسری تجاری این کشور در ماه اکتبر ۱.۷ درصد جهش کرده است و به ۵۵.۵ میلیارد دلار رسیده است که این بالاترین رکورد آن از اکتبر ۲۰۰۸ تا کنون است. دادههای مربوط به ماه سپتامبر هم اصلاح شد و کسری تجاری مربوط به آن ماه که قبلا ۵۴ میلیارد دلار اعلام شده بود، حالا به ۵۴.۶ میلیارد دلار افزایش یافت.
از سوی دیگر دادههای اداره کالای چین هم نشان میدهد که در ماه نوامبر کسری تجاری آمریکا با چین، که از لحاظ سیاسی از اهمیت بالایی برخوردار است، گسترش یافته و از ۳۱.۷۸ میلیارد دلار برای ماه اکتبر، به ۳۵.۵۵ میلیارد دلار برای ماه نوامبر افزایش یافته است. این درحالیست که دادههای وزارت تجارت آمریکا تاکید میکند در ماه اکتبر کسری تجاری این کشور با چین، با ۷.۱ درصد جهش به رکورد ۴۳.۱ میلیارد دلار رسیده است.
طبق دادههای دولت چین، در بازه ژانویه تا نوامبر، مازاد تجاری چین با آمریکا ۲۹۳.۵۲ میلیارد دلار بوده است. این رقم در همین بازه در سال گذشته، ۲۵۱.۲۶ میلیارد دلار بود.
اقتصاددانان شرکتکننده در نظرسنجی رویترز، پیشبینی کرده بودند که در ماه اکتبر کسری تجاری کل آمریکا به ۵۵.۰ میلیارد دلار برسد.
در ماه اکتبر صادرات کالا و خدمات ۰.۱ درصد افت کرد و به ۲۱۱.۰ میلیارد دلار رسید. صادرات دانه سویا، که در جنگ تجاری توسط چین هدف قرار داده شد، به ۰.۸ میلیارد دلار افت کرد. صادرات هواپیما و موتور آن هم افت کرد.
واردات کالا و خدمات ۰.۲ درصد رشد کرد و به ۲۶۶.۵ میلیارد دلار رسید که یک رکورد تاریخی است. واردات کالاهای مصرفی هم ۲ میلیارد دلار افزایش یافت و به ماهانه رکورد همیشگی ۵۷.۴ میلیارد دلار رسید.