سازمان برنامه و بودجه کشور با تأکید بر دقت افزونتر در تحلیلهای ارایه شده عنوان کرد: دولت در لوایح بودجه ۹۷ و ۹۸ حذف یارانه خانوارهای پردرآمد را پیشبینی کرد اما اجرای آن منوط به تصویب مجلس است. به گزارش خبرگزاری تسنیم، مرکز اطلاعرسانی، روابط عمومی و امور بینالملل سازمان برنامه و بودجه کشور، پیرو انتشار مطلبی […]
سازمان برنامه و بودجه کشور با تأکید بر دقت افزونتر در تحلیلهای ارایه شده عنوان کرد: دولت در لوایح بودجه ۹۷ و ۹۸ حذف یارانه خانوارهای پردرآمد را پیشبینی کرد اما اجرای آن منوط به تصویب مجلس است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مرکز اطلاعرسانی، روابط عمومی و امور بینالملل سازمان برنامه و بودجه کشور، پیرو انتشار مطلبی با عنوان «تخلف دولت در پرداخت یارانه نقدی به ثروتمندان+جزییات» توضیحات زیر را منتشر شد.
در تبصره ۱۴ لایحه بودجه سال ۱۳۹۷، دولت پیشنهاد اعطای یارانه صرفاً به خانوارهای نیازمند جامعه را ارائه نموده بود که البته این پیشنهاد دولت با موافقت و تأیید مجلس محترم شورای اسلامی همراه نشد و کماکان پرداخت یارانه نقدی در سال ۱۳۹۷ به صورت یکسان به تمامی افراد جامعه تصویب شد.
در لایحه بودجه سال ۱۳۹۸ نیز دولت در تبصره ۱۴لایحه بودجه پیشنهادی مجدداً اجرای تکلیف قانونی مندرج در برنامه ششم توسعه کشور را از طریق تفویض اختیار به استانداران برای حذف سه دهک بالای درآمدی دراستانها و تعیین مصادیق مصارف و با توزیع مجدد آن در همان استان پیشنهاد نموده است، لذا در هر دو سال اجرای برنامه ششم توسعه، دولت به وظیفه خود عمل نموده است اما اجازه قانونی برای اجرا را نداشته است.
در صورت تصویب این ماده قانونی در مراحل تصویب لایحه بودجه سال ۱۳۹۸، زمینه اجرای حکم قانون برنامه ششم توسعه برای دولت در سال ۱۳۹۸ فراهم خواهد شد.