استفاده از ویروس کووید ۱۹ برای مبارزه با سرطان
به گزارش واحد علم و فناوری خبرگزاری صبح اقتصاد از وبگاه نیویورک پُست، پژوهش جدید پژوهشگران دانشگاه نورثوِسترن آمریکا که در مجله تحقیقات بالینی (Clinical Investigation) منتشر شد، ارتباط میان عفونت کووید ۱۹ و پسرفت سرطان را نشان داد.
پزشکان دانشگاه نورثوسترن هشدار دادند پژوهشها هنوز در مراحل اولیه است؛ اما امیدوارند که آزمایشهای بیشتر به کشف درمانهای جدید در آینده منجر شود. این گروه پژوهشی مشاهده کردند که آراِناِی ویروس سارس کووید ۲ (کرونا ویروس سندرم حاد تنفسی ۲) ممکن است باعث رشد سلولهای ایمنی ضدسرطان شود.
به نظر میرسد این سلولهای ایمنی که «مونوسیتهای غیرکلاسیک القاپذیر» (I-NCMs) نامیده میشوند، میتوانند به سلولهای سرطانی حمله و فرصتهای جدیدی را برای درمان سرطان ایجاد کنند. مونوسیت گویچههای سفیدی از سیستم ایمنی بدن و از دسته آگرانولوسیتها هستند.
آنکیت بهارات (Ankit Bharat)، سرپرست گروه پژوهشی، میگوید: دریافتیم میتوان همان سلولهایی را که توسط کووید ۱۹ شدید فعال میشوند، با دارویی برای مبارزه با سرطان القا کرد. در این پژوهش، به طور خاص، ملانوم (نادرترین نوع سرطان پوست)، سرطان ریه، سینه و روده را بررسی کردیم.
به گفته پژوهشگران، این پژوهش هنوز در مراحل اولیه است و اثربخشی آن فقط در مدلهای حیوانی در مطالعات پیشبالینی بررسی شده است. آنها امیدوارند بتوانند از این روش برای درمان بیماران مبتلا به سرطانهای پیشرفته، که به درمانهای دیگر پاسخ ندادهاند، استفاده کنند.
- منبع خبر : ایرنا