تابش پرتوهای سیاه‌چاله به زمین
تابش پرتوهای سیاه‌چاله به زمین
ستاره شناسان تابش پرتوهای سیاه چاله باستانی به سمت زمین را مشاهده می‌کنند.

به گزارش واحد علم و فناوری خبرگزاری صبح اقتصاد جهان به همراه سیاهچاله‌ها در حال چرخیدن است. تیمی از دانشگاه اینسوبریا در ایتالیا یک سیاه چاله فوق العاده را مشاهده کردند که ذرات پرانرژی را در مسیر ما قرار می دهد. این به خودی خود فوق العاده نیست، اما سیاه چاله ای با این سن، کمیاب است. تجزیه و تحلیلها نشان می دهد که این شیء در اولین سال ها پس از انفجار بزرگ وجود داشته و ذره هایی را در جهان ما برای میلیاردها سال منفجر می کند.”تابش پرتوهای سیاه چاله باستانی به زمین”

دانشگاه اینسوبریا از داده های تلسکوپ بزرگ دوربین دوچشمی (LBT) برای کشف سیاه چاله (که به  PSO J030947.49 + معروف است) استفاده کرد. مانند سایر سیاهچاله های فوق العاده، این مرکز در مرکز کهکشان های دور قرار دارد. چند برچسب وجود دارد که می تواند در مورد اشیاء مانند این اعمال شود. این یک “هسته کهکشانی فعال” است زیرا این مرکز در بین بخشهای وسیعی از طیف الکترومغناطیسی بسیار روشن است. این سیاه چاله خاص از هسته های فعال به نام blazar است. این تمایز به سادگی بدین معنی است که پرتوی اشعه در جهتی که همه ما در زمین هستیم، تابیده می شود. هسته های کهکشانی فعال که شاهد آن هدف نیست، به عنوان یک کوازار شناخته می شود.”تابش پرتوهای سیاه چاله باستانی به زمین”

این شیء که به اندازه redshift 6.1 است، بزرگترین مورد مشاهده شده در مورد سیاه چاله است. این موضوع به ستاره شناسان می گوید PSO J030947 حدود ۱۳ میلیارد سال نوری فاصله دارد.

به گزارش واحد علم و فناوری خبرگزاری صبح اقتصاد