به گزارش واحد فرهنگی خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل از روابط عمومی «عصر جدید»، ضبط مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» متوقف شده و استودیوی برنامه از پنجشنبه ۱۹ تیرماه تا اطلاع ثانوی تعطیل است.”عصرجدید تعطیل شد/ضبط چهار قسمت از دور دوم”
قسمتهای اول و دوم از دور دوم این رقابت، اوایل تیرماه و پیش از دستورالعمل وزارت بهداشت مبنی بر استفاده اجباری از ماسک در تمام مکانهای مسقف و عمومی ضبط شده که شنبه و یکشنبه، ۲۱ و ۲۲ تیر، روی آنتن شبکه سه سیما خواهد رفت.
قسمتهای سوم و چهارم از دور دوم هم، با رعایت تمام موازین بهداشتی اعم از ضدعفونی کردن کامل لوکیشن، حفظ فاصله فیزیکی بین تماشاگران و استفاده همگان از ماسک در تمام ساعات حضور در استودیوی برنامه و هنگام ضبط، تولید شده که هفته آینده پخش خواهد شد.
بدین ترتیب، از پنجشنبه ۱۹ تیرماه تا اطلاع ثانوی، ضبط برنامه متوقف شده و استودیوی ما تعطیل است.”عصرجدید تعطیل شد/ضبط چهار قسمت از دور دوم”
امید است که با همیاری همدیگر و رعایت مضاعف بهداشت و استفاده از ماسک، از این بیماری و این احوال عبور کنیم.
عصر جدید در حال این که یکی از پرطرفدارترین برنامههای «صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران» است، منتقدانی هم دارد. برخی منتقدان معتقدند که تیم داوری عصر جدید همگون نیستند و اکثراً در حوزههایی داوری میکنند که در آن تخصصی ندارند.
درحالی که عصر جدید علاوه بر کشف استعدادها، آموزش به خانوادهها، کمکهای خیریهای مختلف و مواردی از این دست، خدمات زیادی را ارائه کرده است؛ برای مثال، با یک شب تبلیغ باعث شد ایران رکورد دریافت کارت اهدای عضو را در جهان بشکند، هنوز عدهای با آن مخالفت میکنند. آنها ا
از این برنامه به دلیل تلاش برای درآمدزایی از هر روشی انتقاد کردهاند.
عده ای دیگر هم به استفاده از واژه «استعداد یابی» برای عنوان این برنامه اعتراض کردهاند و گفتهاند کاری که شرکت کنندگان در این مسابقه میکنند را نمیتوان استعداد نامید و این برنامه را سرکوب کننده و سرخورده کننده دانش آموزان ممتاز دانستهاند ین در حالی است که افراد تحصیلکردهای مانند بشیر حسینی، که از داوران فصل اول و دوم است، بارها اعلام کرده است که مگر هدف از حداقل دوازده سال تحصیل در مدارس، کشف استعدادها نیست؟ عصر جدید هم دقیقا دارد همین کار را انجام میدهد.