به گزارش واحد فرهنگی خبرگزاری صبح اقتصاد از سویی شورای شهر تهران بنابر اظهارات سال گذشته خود بر این مساله تاکید داشت و دارد که باید محل برگزاری نمایشگاه کتاب از محل مصلی به شهر آفتاب منتقل شود و در همین زمینه محود جواد حقشناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران بار دیگر از اعتراضهای مردم و کسبه اطراف مصلی و نیز بار ترافیکی این منطقه در آن ایام سخن به میان آورد و عنوان کرد که ناشران تنها ذینفعان برگزاری نمایشگاه کتاب نیستند و باید سایر نظرها را نیز مورد توجه قرار داد.
از سوی دیگر و طی هفته گذشته هومان حسنپور، رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران نامهای به اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری ارسال کرد و به همراه آن ۴۰۰ ناشر متقاضی حفظ مصلی امامخمینی(ره) بهعنوان محل برگزاری سیوسومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران نیز ارائه شده بود.
در همین زمینه محسن جوادی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره این رویداد بیان داشت که قصد ندارد نظری شخصی در این زمینه داشته باشد و در عین حال گفت: در دو جلسه آتی شورای سیاستگذاری این موضوع مطرح و درباره آن تصمیمگیری خواهد شد و در نهایت این حق شوراست که درباره محل نمایشگاه در سال آتی تصمیمگیری کند.
جوادی تاکید کرد: در جلسه شورای نظرات همه طرفهای دخیل در این زمینه شنیده میشود و ان شاالله طوری تصمیمگیری میشود که حقی از کسی و یا صنفی ضایع نشود.
نمایشگاه کتاب تهران پس از دو دوره برگزاری در محل شهر آفتاب و به دلیل فراهم نشدن زیرساختها و وعدههای شهرداری تهران درباره آن بار دیگر و از دو سال گذشته به محل مصلی امام خمینی(ره) تهران بازگشت. هر چند انتقال نمایشگاه کتاب در سالهای دور از محل دائمی نمایشگاهها به مصلی منجر به اختلاف نظرهای زیادی در صنف نشر و مدیران وقت وزارت ارشاد شد اما قرار داشتن مصلی در مرکز تهران و دسترسی آسان به آن از طریق مترو و بزرگراههای شهری همواره این محل را به جایگاهی جذاب از سوی ناشران و مخاطبان نمایشگاه کتاب برای برپایی نمایشگاه کتاب مطرح کرده است.
- منبع خبر : ایران آنلاین