به گزارش واحد اجتماعی خبرگزاری صبح اقتصاد دکتر محمدطالبپور درباره فرایند اجرایی شدن نسخه نویسی الکترونیک و حذف دفترچه بیمه تامین اجتماعی در بیمارستان سینا، گفت: هنوز به شکل دقیق تعیین تکلیفی صورت نگرفته است و به ما اعلام کردهاند با گرفتن کد ملی مراجعین، دستورات و تجویز لازم را بر کاغذ بنویسید و زمان اجرا با زدن کد ملی در سیستم، بیمه برای فرد اجرا میشود.”نحوه پذیرش بیماران در بیمارستانهای دولتی با حذف دفترچه بیمه”
وی افزود: الان داروها بر سرنسخه بیمارستانی مکتوب میشود و فعلا اینگونه نیست که فرایندی کاملا اینترنتی انجام شود؛ زیرا زیرساختهای پیچیدهتری لازم است که شاید در مراکز تامین اجتماعی وجود داشته باشد ولی ما در بیمارستان دولتی و دانشگاهی سینا در عمل نسخ را در سرنسخه بیمارستانی مینویسیم.
طالبپور در خصوص نحوه بستری بیماران پس از تاریخ اعلام حذف دفترچههای بیمه، گفت: در این مورد هم با اعلام کد ملی و اخذ تاییدیه بیمه فرد، بستری میشود. بیشترین موردی که نیازمند فرایند کامل نسخه نویسی الکترونیک است در بخش دارو و سرپایی است که هنوز در مراکز دانشگاهی این زیرساخت را نداریم.”نحوه پذیرش بیماران در بیمارستانهای دولتی با حذف دفترچه بیمه”
رئیس بیمارستان سینا، افزود: ممکن است خود دفترچه بیمه به شکل فیزیکی حذف شده باشد اما هنوز کاغذ و نوشتار مکتوب در سیستم وجود دارد.
حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور و رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در شصتمین جلسه این کمیته، دستورالعمل های سفرهای نوروزی در شرایط کرونا را مورد بحث و بررسی قرار داد.
وی با اشاره به در پیش بودن تعطیلات نوروزی گفت: اصل بر نرفتن سفر و پرهیز هر گونه جابجایی بین شهری می باشد.سفر به شهرها و از شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی کرونایی ممنوع است و از ۲۵ اسفند ماه که رنگ بندی شهرها اعلام می شود، تا ۱۵ فروردین ماه به همان منوال خواهد بود.
وی در همین راستا افزود: چنانچه در طول تعطیلات وضعیت شهری تغییر کند و قرمز یا نارنجی شود، مسافرین سه روز مهلت دارند که از آن شهر خارج شوند و مسافری هم نمی تواند وارد آن شهر بشود.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: هم استانها و هم نیروی انتظامی برای کنترل کامل شهرهای قرمز و نارنجی متمرکز باشند.
ذوالفقاری بر عدم تشویق مردم به سفر تاکید کرد و گفت: حتما باید فاصله اجتماعی رعایت شود و این فقط مختص افرادی که به سفر می روند، نخواهد بود.
در این نشست پیشنهاد شد اگر افرادی که تست آنها مثبت باشد و قرنطینه را رعایت نکنند و سفر بروند، ضمن جلوگیری در مسیر و برگرداندن مبلغی را جریمه خواهند شد و باید به مراکز قرنطینه بروند.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، در این جلسه نماینده اصناف و کسبه هم گزارش هایی را ارائه کرد و تاکید شد که مصوبه ای برای محدودیت زمانی ساعات کار کسبه وجود ندارد اما محدودیت تردد شبانه همچنان ادامه دارد.
- منبع خبر : ایسنا