رسیدگی به وضعیت شرکت هایی باسابقه مخابراتی
رسیدگی به وضعیت شرکت هایی باسابقه مخابراتی

سخنگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از دستور ویژه «محمدجواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای رسیدگی به وضعیت ۲ شرکت باسابقه مخابراتی خبر داد.  به گزارش دوشنبه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات،‌ محمد رضا فرنقی زاد گفت: آذری جهرمی در نامه ای، پیگیری علت تنزل کارایی دو شرکت مخابراتی و ارائه پیشنهاد […]

جهرمی

سخنگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از دستور ویژه «محمدجواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای رسیدگی به وضعیت ۲ شرکت باسابقه مخابراتی خبر داد.

 به گزارش دوشنبه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات،‌ محمد رضا فرنقی زاد گفت: آذری جهرمی در نامه ای، پیگیری علت تنزل کارایی دو شرکت مخابراتی و ارائه پیشنهاد برای برون رفت از وضع موجود را با هدف حمایت از تولیدات بومی به علی اصغر عمیدیان رئیس سابق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی واگذار کرد.
وی افزود: کارخانجات مخابراتی ایران و صنایع مخابراتی راه دور ایران، ۲ شرکت با سابقه طولانی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده و به نوعی نماد برخورداری از تولیدات داخلی محسوب می شوند، اما در شرایط فعلی شاهد تحلیل و تنزل کارایی آنها بوده ایم.
فرنقی زاد اظهار کرد: وزیر ارتباطات از عمیدیان خواسته است که برای برون رفت از وضعیت موجود و احیای این شرکتها، پیشنهادهای عملی ارائه کنند.
شرکت کارخانجات مخابراتی ایران، اولین و بزرگترین تولید کننده مراکز تلفن ثابت و سیار کشور بود که در سال ۱۳۴۵ با مشارکت وزارت پست و تلگراف و تلفن، بانک توسعه صنعتی و شرکت زیمنس آلمان در شیراز احداث شد تا تجهیزات مورد نیاز شبکه مخابراتی کشور را تولید کند.
صنایع مخابراتی راه دور ایران نیز شرکت مادر تخصصی در زمینه تولید زیرساخت های مخابراتی است که در سال ۱۳۵۰ شروع به فعالیت کرد و اکثر مراکز مخابراتی با نصب رادیوهای تولیدی این شرکت ارتباطات مخابراتی بین شهری را تسهیل کردند.
این شرکت از سال ۸۲ به دلیل مشکلاتی از جمله واردات بی رویه با مشکل مالی مواجه شد و با وجود تلاش مدیران و سهامداران آن برای خرد کردن شرکت و تاسیس ۱۱ شرکت از درون شرکت اصلی، مشکلات آن باقی مانده است.