به گزارش واحد علم و فناوری خبرگزاری صبح اقتصاد رومینگ ملی نخستین بار در خردادماه ۱۳۹۳ بین اپراتور رایتل، همراه اول و ایرانسل برقرار شد. اجرای طرح رومینگ ملی با این هدف انجام شد که چنانچه در منطقهای، سیمکارت مشترکان آنتن نداشت، آنها بتوانند از آنتن اپراتورهای دیگر که در آن منطقه پوشش دارند، استفاده کنند.
سال گذشته بود که از سوی محمدجواد آذری جهرمی – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- اعلام شد رومینگ ملی بین اپراتورهای تلفن همراه اجرایی شده و در حالی که این طرح قبلاً مصوب شده و به صورت فراگیر تنها بین همراه اول و رایتل برقرار شده بود، از آذرماه سال گذشته، بین هر سه اپراتور تلفن همراه و دو اپراتور روستایی به صورت فراگیر به اجرا درآمد.
آخرین آمار منتشرشده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره مکالمات از طریق رومینگ ملی، حاکی از آن است که در مجموع ۱۵ میلیون و ۸۵۶ هزار مکالمه از طریق رومینگملی بین اپراتورهای مختلف تلفن همراه صورت گرفته است.
رومینگ ملی نخستین بار در کشور در خردادماه ۹۳ بین اپراتور رایتل و اپراتور همراه اول و اپراتور ایرانسل برقرار شد. اجرای طرح رومینگ ملی با این هدف انجام شد که چنانچه در منطقهای، سیمکارت مشترکان آنتن نداشت، آنها بتوانند از آنتن اپراتورهای دیگر که در آن منطقه پوشش دارند، استفاده کنند.
سال گذشته بود که توسط محمدجواد آذری جهرمی – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – اعلام شد رومینگ ملی بین اپراتورهای تلفن همراه اجرایی شده و در حالی که این طرح قبلاً مصوب شده و به صورت فراگیر تنها بین همراه اول و رایتل برقرار شده بود، از آذرماه سال گذشته، بین هر سه اپراتور تلفن همراه و دو اپراتور روستایی به صورت فراگیر به اجرا درآمد.
آخرین آمار منتشرشده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دربارهی مکالمات از طریق رومینگ ملی، حاکی از آن است که در مجموع ۹ میلیون و ۸۲۲ هزار و ۶۹۲ مکالمه از طریق رومینگ ملی بین اپراتورهای مختلف تلفن همراه صورت گرفته است.
- منبع خبر : ایسنا