وی افزود: بیشترین احیای واحدهای صنعتی با ۱۲۵ واحد به استان تهران و ۱۲۴ واحد صنعتی به استان اصفهان اختصاص دارد که سهم بسزایی در ارتقای تولید و افزایش بهره وری داشته است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ادامه داد: سهم استانهای فارس، آذربایجان شرقی، خوزستان، البرز و مرکزی نیز در احیای واحد های راکد بسیار بوده است.
وی با اشاره به شناسایی مشکلات واحدهای صنعتی بیان داشت: کمبود سرمایه در گردش، تغییرات نرخ ارز و مسائل پولی و بانکی واحدهای تولیدی، تامین مواد اولیه، ناترازی انرژی، اخذ تسهیلات و رفع مشکلات زیرساختی و در برخی مواقع واگذاری کامل واحد توسط مالک اصلی به سرمایه گذار از مهمترین مشکلات این واحدها است.
انصاری ادامه داد: حل مشکل اختلاف شرکاء، ارتقا فناوری و بهینه کردن خط تولید، حل مشکلات حقوقی و واگذاری توسط بانک به سرمایه گذار جدید و سایر مواد مشکلات عمده ای را برای صنایع ایجاد کرده بود که در استان های مختلف با رسیدگی مسئولان مربوطه صنایع راکد به چرخه تولید بازگشتند.
عارضه یابی واحدهای راکد ادامه می یابد
وی عنوان کرد: شرکت شهرکهای صنعتی استانها برای نوسازی و بازسازی واحدهای صنعتی و اقتصادی اقدامات مختلفی را در سال گذشته انجام دادند و امسال نیز این روند حمایتی و عارضه یابی همچنان ادامه خواهد داشت.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره به نامگذاری سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان سرمایه گذاری در تولید گفت: این سازمان از طریق تأمین زیرساختهای لازم مانند برق و آب جهت نوسازی و بازسازی واحد و کمک به حل مشکلات واحدهای صنعتی به دنبال ارتقای بهره وری و افزایش تولید است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران خاطر نشان کرد: برای سرمایه گذاری در تولید اقدامات زیرساختی در حال انجام است که نیازمند جذب سرمایه گذار در بخش های مختلف صنعتی هستیم چراکه صنعت ظرفیت ویژه ای در تولید دارد.
- منبع خبر : ایرنا