به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد، برخی از کانال ها در فضای مجازی با صدور پیامهایی اعلام می کنند که یا خریدار سهام عدالت مشمولان هستند یا وعده مدیریت سهام و ارائه سود را به فرد می دهند و از این طریق اطلاعات فردی یا شماره کارت سهامدار را اخذ و از این اطلاعات سوء استفاده می کنند.”سهام عدالتیها فریب نخورند”
در همین رابطه فرجی نیا، مدیر مبارزه با پولشویی شرکت سپرده گذاری مرکزی، با اشاره به برخی پیام هایی که درمورد سهام عدالت در فضای مجازی رد و بدل می شود، اظهار کرد: این پیام ها یا با هدف عضو گیری یا برای اخذ اطلاعات افراد ارسال می شود و با هر هدفی که باشد مورد تایید شرکت سپرده گذاری مرکزی نیست. درواقع این اقدام غیرقانونی است و درصورت مشاهده توسط واحدهای حقوقی پیگیری می شود.
وی ادامه داد: مشمولان سهامعدالت باید فقط در لینک معتبر سامانه سجام ثبت نام کنند یا برای فروش سهام خود، زمانی که دوباره امکان فروش فراهم شد، از طریق کارگزاری های معتبر و مورد تایید سازمان بورس اقدام کنند و تحت تاثیر چنین تبلیغاتی قرار نگیرند.
بلاتکلیفی سهام عدالت وارد هشتمین ماه شد و سهامداران همچنان منتظر فروش و واریز پول سهامشان هستند. سهام عدالت از روز ۱۱ اردیبهشت ماه آزاد و از روز ششم خرداد ماه یعنی حدود یک ماه بعد از طریق کارگزاریهای بانکی و غیربانکی قابل فروش شد.
حدود دو ماه و نیم فروش در ساعات عادی بازار سرمایه انجام میشد اما با شروع افت شاخص روش فروش نیز به بلوکی تغییر کرد. در این روش کارگزاریها فقط مجازند که سهامعدالت را به حقوقیها بفروشند.
اما کارگزاریها در این روش موفقیت قابل توجهی نداشتند و درخواستهای فروش روی هم تلنبار شده است، حتی برخی نیز طی یک ماه اخیر درخواست خود را لغو کردهاند.
درحالی که بیش از ۲۵۰ هزار نفر بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان سفارش فروش سهام عدالت خود را لغو کردند تا دو ماه آینده سقف آزادسازی سهامعدالت به ۹۰ درصد میرسد.”سهام عدالتیها فریب نخورند”
- منبع خبر : ایسنا