شاخص بورس در پایان معاملات آخرین روز کاری هفته
شاخص بورس در پایان معاملات آخرین روز کاری هفته
معاملات امروز بازار سرمایه در حالی به پایان رسید که شاخص کل این بازار روز پرنوسانی را تجربه کرد و در حالی که در دقایق نخستین معاملات روندی ...

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد معاملات امروز بازار سرمایه در حالی به پایان رسید که شاخص کل این بازار روز پرنوسانی را تجربه کرد و در حالی که در دقایق نخستین معاملات روندی صعودی را در پی گرفته بود در ساعات میانی نزولی و مجددا صعودی شد و در نهایت در حالی به کار خود پایان داد که روندی نزولی را در پی گرفته بود.”شاخص بورس تهران در پایان معاملات آخرین روز کاری هفته”

شاخص کل بازار سرمایه امروز با ۲۴۷۳ واحد کاهش در رقم یک میلیون و ۱۸ هزار واحد ایستاد. شاخص کل با معیار هم وزن نیز ۲۱۵۶ واحد سقوط و رقم ۳۱۶ هزار و ۶۰ واحد را ثبت کرد. امروز معامله‌گران دو میلیون معامله انجام دادند که ۱۷۳ هزار و ۳۷۴ میلیارد ریال ارزش داشت.

فولاد مبارکه اصفهان، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، مخابرات ایران نسبت به سایر نمادها بیشترین تأثیر مثبت و در مقابل ملی صنایع مس ایران، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و بانک ملت نسبت به سایر نمادها بیشترین تأثیر منفی را روی بازار گذاشتند.

البته فرابورس روندی صعودی را در پی گرفت و شاخص کل این بازار با ۴۲ واحد افزایش رقم ۱۱ هزار و ۳۷۵ واحد را ثبت کرد. معامله‌گران این بازار نیز ۶۵۳ هزار معامله به ارزش ۵۳ هزار و ۶۷۶ میلیارد ریال ثبت کردند.”شاخص بورس در پایان معاملات آخرین روز کاری هفته”

در بازار امروز توسعه مولد نیروگاهی جهرم، سهامی ذوب‌آهن اصفهان، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه، تولید نیروی برق دماوند و فرابورس ایران نسبت به سایر نمادها بیشترین تأثیر مثبت و فولاد هرمزگان جنوب و پتروشیمی زاگرس نسبت به سایر نمادها بیشترین تأثیر منفی را روی فرابورس گذاشتند.

وضعیت اقتصاد ژاپن در حالی در حال بدتر شدن است که میزان مصرف خانوارها و تولید کارخانجات به علت پاندمی کرونا کاهش یافته است. طبق گزارش دولت در ماه مارس، شاخص کلیدی اقتصاد ژاپن بزرگترین افت خود در ۹ ماه اخیر را ثبت کرده است.

طبق داده‌های کابینه شاخص ترکیبی شرایط تجاری در ماه مارس ۴.۹ واحد سقوط کرد (نسبت به ماه فوریه) و به ۹۰.۵ واحد رسید. این بزرگترین افت این شاخص از مارس ۲۰۱۱ تا کنون است. در آن زمان یک زلزله و سونامی قدرتمند و به دنبال آن بدترین فاجعه هسته‌ای از زمان حادثه چرنوبیل در ۱۹۸۶، باعث شد تا اقتصاد ژاپن تحت فشار شدیدی قرار بگیرد.

  • منبع خبر : ایران جیب