به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد برای پیشگیری از انتقال کرونا ویروس جدید در نانواییها باید مواردی را رعایت کنید؛ به طوری که اولا کارکنان نانواییها باید نسبت به علائم بیماری آگاه باشند و بدانند سرفه، تب و تنگی نفس از علامتهایی است که در بیمار مبتلا به بیماری کووید-۱۹، دیده میشود. بر این اساس کارکنانی که احتمالا این علائم را دارند، نباید در نانوایی حضور پیدا کنند.
همچنین کارکنان نانواییها باید از ماسک و دستکش در هنگام پخت نان استفاده کنند و از ورود افراد متفرقه به داخل کارگاه نانوایی جلوگیری کنند. کارکنان نانواییها باید هر نیم ساعت یکبار دستهایشان را به طور مکرر با آب و صابون بشویند و به طور روزانه تجهیزات و سطوح نانوایی را ضدعفونی کنند.
کارکنان نانواییها باید به صورت روزانه استحمام کرده و لباسهای کارشان را بشویند.”پیشگیری از انتقال کرونا در نانواییها”
در عین حال مشتریانی که به نانوایی میآیند، باید فاصله یک متری را از یکدیگر حفظ کنند و بهداشت فردی را هم رعایت کنند. همچنین توصیه میشود که تا حد امکان از پول نقد استفاده نکنند، اما حتما باید در نانوایی فردی مجزا برای دریافت پول از مشتریان حضور داشته باشد.
بنابر اعلام ستاد کشوری پیشگیری و مراقبت ویروس کرونا وزارت بهداشت، مردم اگر از رعایت موارد بهداشتی در نانواییها مطمئن نیستند، از نان صنعتی استفاده کنند.
با بررسی وضعیت تعدادی از نانوایی ها مشخص شد که همچنان برخی از آنها فردی برای دریافت وجه درنظر نگرفتند یا دستگاه کارت خوان ندارند و باید برای هزینه نان پول نقدی پرداخت کرد اما در مقابل برخی از فعالان در این حرفه نیز اقدام به استفاده از ماسک و حتی قرار دادن دستکش ها یک بار مصرف برای مراجعان کرده اند.
با این اوصاف باز هم مردم نگران چگونگی خرید امن نان هستند در حالیکه به گفته مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، دستورالعمل چگونگی عرضه نان به اتحادیه مربوطه ابلاغ شده است.
لیدا رفعتی در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: چندی پیش نشستی با اعضای اتحادیه نانوایان برگزار شد و در این نشست هشدارها و توصیه های لازم برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا داده شده است.
- منبع خبر : ایسنا