به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد محمدحسن متولی زاده با بیان این که این برنامه در قالب اقدامی فراگیر در سراسر کشور آغاز خواهد شد افزود: این برنامه با هدف تعادیل و تنظیم روشنایی معابر و مقابله با مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز در دو روز متوالی اجرا خواهد شد.
وی در عین حال استفاده از کنتورهای فهام و تنظیم ساعات های نجومی مدارات روشنایی و یک درمیان کردن چراغهای روشنایی معابر را از دیگر محورهای این برنامه سراسری عنوان کرد و گفت: در کنار مقابله با دستگاه های رمز ارز غیرمجاز که به نوعی تجاوز به حقوق مردم تلقی می شود، توسعه بکارگیری نرم افزار برق من در اخذ گزارش های مردمی نیز در دستور کار این برنامه سراسری خواهد بود.
مدیرعامل توانیر همچنین با اشاره به پیش بینی های صورت گرفته در خصوص ورود جبهه هوای سرد به کشور، تصریح کرد: صنعت برق با این اقدام فراگیر، برای هفته سرد پیش رو آماده می شود.
طبق اعلام توانیر، این برنامه سراسری از فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن ماه آغاز و به مدت دو روز ادامه خواهد داشت. پیش از این صنعت برق در سطح شرکت های توزیع سراسر کشور، با برگزاری سه برنامه سراسری، برای افزایش پایداری، تاب آوری و پیش گیری از بروز مشکلات در شبکه های توزیع اقدام کرده بود.
در این برنامه سراسری، بیش از ۱۰۰۰ اکیپ های عملیاتی در قالب در گروه های ۲ تا ۳ نفره اقدام به رفع مشکلات و بهینه سازی شبکه های توزیع با محورهای تنظیم شده می کنند.
به نقل از صدا و سیما، محمدحسن متولی زاده در نشست مدیران صنعت برق با اعضا کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش راندمان نیروگاههای کشور در گرو اجرایی شدن قانون رفع موانع تولید است، افزود: این موضوع به اجرای ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید، مبنی بر تأمین منابع آن از محل صرفه جویی سوخت منوط شده است.
وی گفت: راندمان نیروگاههای جهان ۴۱ تا ۴۲ درصد است که در ایران این رقم ۳۸ است، البته ما تفاوت چندانی با دنیا نداریم که این تفاوت نیز با توسعه نیروگاههای سیکل ترکیبی جبران میشود.
وی با اشاره به اینکه ۹۵ درصد انرژی کشور توسط نیروگاههای حرارتی تأمین میشود، گفت: سوخت قالب نیروگاههای کشور، گاز طبیعی است.
مدیرعامل توانیر افزود: بخش عمده تولید برق در جهان از زغال سنگ و بخش دیگر از نفت تأمین میشود که ایران در استفاده از سوخت مایع رتبه ۶ یا ۷ و در خصوص مصرف گاز نیز رتبه ۴ را دارد.
- منبع خبر : ایسنا