آیت‌الله موحدی‌کرمانی: مسئولان به امانتی که در دست‌شان است وفادار باشند
آیت‌الله موحدی‌کرمانی: مسئولان به امانتی که در دست‌شان است وفادار باشند
خطیب نماز جمعه این هفته تهران خطاب به مسئولین گفت: به داد مظلومین برسید، خدا از شما می‌خواهد که به امانتی که دست شماست وفادار باشید و به آن عمل کنید و گره‌ای از مشکلات این مردم باز کنید.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی: مسئولان به امانتی که در دست‌شان است وفادار باشند/ دولت باید در قضیه بنزین مردم را قانع می‌کرد

خطیب نماز جمعه این هفته تهران خطاب به مسئولین گفت: به داد مظلومین برسید، خدا از شما می‌خواهد که به امانتی که دست شماست وفادار باشید و به آن عمل کنید و گره‌ای از مشکلات این مردم باز کنید.

به گزارش خبرگزاری صبح اقتصاد، آیت‌الله محمدعلی موحدی‌کرمانی خطیب نماز جمعه این هفته تهران در خطبه‌های این نماز در سخنانی خطاب به مسئولین، گفت: مسئولین گوش‌تان را باز کنید، نگویید به این و آن وقت ملااقات نمی‌دهم، خودت را گم کردی!، خیال کردی مسئولیتی داری و کسی هستی؟!! وای بر آن کسی که فکر کند شخص مهمی است.

وی افزود: این برنامه‌هاست که مردم را ناراحت می‌کند، این آقایان مسئول بالاخره در مسجدی و یا در حسینیه‌ای کسی را مأمور کند که مردم از طریق او با فلان مسئول صحبت کنند، مردم هم خوشحال می‌شوند، این چه کارهایی است؟

خطیب نماز جمعه این هفته تهران اضافه کرد: مسئولین به داد مظلومین برسید، خدا از شما کربلا، عمره و مشهد هم نمی‌خواهد، از شما می‌خواهد که به امانتی که دست شماست وفادار باشید و به آن عمل کنید و گره‌ای از مشکلات این مردم باز کنید.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی تأکید کرد:  ای مسئولین، ممکن است بگویید که مشغله دارم و کارم زیاد است، اشکالی ندارد، نمایند‌ه‌ای تعیین کن که مردم و گرفتاران حرف‌شان را بزنند و بعد به شما منتقل کنند.
وی همچنین در خطاب دیگری به مسئولین اظهار داشت: در وقت سحر از خواب بیدار شو، اگر می‌خواهی نماز شب بخوانی، مستحب است، اما عوض آن در سحرگاه گرفتاری‌های مردم را بشناس و برای حل آن عملی انجام بده، این را خدا از شما می‌خواهد.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران تصریح کرد: چه بسا مسئولینی به سفر حج و حتی عمره می‌روند، اما به وظایف‌شان عمل نمی‌کنند.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی ادامه داد: گاهی انسان به عبادتی روی می‌آورد و عبادتی را انجام می‌‌دهد؛ اما در شرایطی است که خداوند غیر آن را از او می‌خواهد؛ ای مردم،  سنت خدا این است، دلی را نرنجانید، اگر مطلع شدید، به داد مظلوم برسید، ببینید وضع همسایگان‌تان چطور است.

وی همچنین در خطبه‌‌ دوم نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به تصمیم شورای هماهنگی سران قوا برای افزایش قیمت بنزین، گفت: حادثه‌ای به دلیل تدبیر غلط که رخ داد که منجر شد عده‌ای کشته و مجروح شوند و قسمت‌‌های زیادی از کشور تخریب شود.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران خطاب به دولت، اظهار داشت: چرا غفلت کردید، دولت تدبیر، چرا تدبیر درست نکردی که چنین چیزی پیش نیاید؟ تصمیم گرفتید که بنزین را گران کنید، البته بنزین باید به قیمت واقعی‌اش برسد، اما باید با حساب و برنامه باشد، نه اینکه به قول آقایی که گفت شب خوابیدم بیدار و مطلع شدم که بنزین را گران کرده‌اند، عجب! شما مطلع نبودید؟ شما از وضع کشور مطلع نبودید و تازه مطلع شدید؟؛ این جمله عجیب است.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی با اشاره به سخنان اخیر رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه گفته بود” من هم از گرانی بنزین مطلع نبودم و صبح از خواب بیدار و متوجه گرانی بنزین شدم”، گفت: خدا کند دروغ باشد که آقایی گفته من از گرانی بنزین خبر نداشتم، یک “خبر نداشتم” و اظهار بی‌اطلاعی، ببینید چه فاجعه‌ای را به بار آورد؟!، چقدر تخریب شد و چه جاهایی را به دلیل یک غفلت آتش زدند.

وی با بیان اینکه بهتر بود پیش از تصمیم برای افزایش قیمت بنزین، اقناع ملی صورت می‌گرفت، تأکید کرد: بهتر بود افزایش قیمت بنزین تدریجی صورت می‌گرفت و کم‌کم و پس از اقناع ملی افزایش قیمت بنزین صورت می‌گرفت.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران  ادامه داد: آقایان دولت‌مردان ای کاش پیش از افزایش قیمت بنزین، به مردم آگاهی دهید و آنها را نسبت به تصمیمات قانع کنید و بگویید که اگر پانصد تومان قیمت بنزین را افزایش داده‌اید، به نفع خودشان است؛این کارها را نکردید، یک باره اعلام کردید و به دنبال آن شوکی وارد شد و مردمی که از گرانی خسته شده بودند، گفتند “وامصیبتا”، اجناس گران‌تر می‌شود و فریادها بلند شد، این رویه کشورداری و تدبیر نیست.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی خطاب به مسئولین دولتی گفت: چرا این چنین عمل کردید، بیدار و به هوش باشید، در این آشوب‌های اخیر نه روشن‌گری شد و نه مردم آن‌طور که می‌بایست مطلع شوند، مطلع شدند و نه تدریجیت عملی شد.

وی در تعریف تدریجیت اظهار داشت:  تدریجیت یعنی گام‌‌به‌گام و نه اینکه یک باره بنزین از هزار تومان، سه هزار تومان شود، یعنی اینکه بعد از مطلع شدنِ مردم، ۵۰۰ تومان هم بعد از مدتی بر روی قیمت بنزین افزوده شود.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران همچنین به سیره پیامبر اکرم(ص) در دوران جاهلیت و تبلیغ دین مبین اسلام اشاره و تصریح کرد: رسول اکرم(ص) هم اندک‌اندک در دوران جاهلیت وارد شد و وقتی مردم بیدار شدند، مسائل توحید و خداپرستی را برای آنها روشن‌گری کرد؛ مسئولین، از سیره پیامبر اسلام یاد بگیرید، شیوه پیغمر این است که آگاه و بیدار می‌کند و بعد تدریجا وارد می‌شود، با شراب‌خوار و عرق‌خور مدارا می‌کند، اما ابتدا می‌گوید که باید مسئله توحید را با آنها حل کنم.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی با طرح این سؤال که چقدر در جریان افزایش قیمت بنزین گفت‌وگو شد و اقناع ملی بود؟، گفت: نمی‌توانم بگویم اصلا اقناع نبود، اما بسیار کم بود، اقناع و تدریجیت نبود، یک دفعه قیمت بنزین از هزار تومان به ۳ هزار تومان رسید و مردمی که مشکلات مالی بسیاری دارند و حتی نمی‌توانند نسخه‌های دارویی‌شان را تهیه کنند، به هیجان آمدند و بعضا هم دشمن سو‌ءاستفاده کرد و بر موج اعتراضات سوار شد و افرادی را مجروح کرد و کشت.

وی اضافه کرد: دشمنان هم منتظر همین فرصت‌ها هستند، آنها سوار موج می‌شوند و در این اتفاقات نیز همین طور شد، نباید این کارها انجام شود، باید تدبیر شود، شما که به حمدالله دولت تدبیر هستید، این مسائل را با دقت بنگرید و حساب کنید، در اتاق در بسته هیئت دولت تصمیم می‌گیرد، اثر این تصمیم را در جامعه حساب کنید، آیا مردم ناراضی را راضی می‌کند یا نه؟

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه دولت باید برای گرانی فکری بکند، اظهار داشت: جان مردم به لب‌شان رسیده است، دارو یا گیرشان نمی‌آید و یا اگر گیرشان بیاید، نمی‌توانند بخرند؛ اگر لازم است حقوق‌های بالا را کم کنید؛ این کار را بکنید و این پول‌ها را به بدبخت‌ها بدهید، حقوق‌های کلان در این کشور یعنی چه؟ حقوق‌ها را کم و نصف کنید و به بدبخت‌ها، بیچاره‌ها و مستضعف‌ها بدهید، تدبیر عاقلانه خدایی این است.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی در پایان در تذکری به شهرداری تهران خاطرنشان کرد: به شهرداری تذکر می‌دهم، یک نفر خانه‌ای دارد و می‌خواهد یک طبقه روی آن بسازد، پسرش داماد است و می‌خواهد پسر را در آنجا اسکان دهد، شهرداری غوغا می‌کند و پول‌ کلانی برای این یک طبقه از او می‌گیرد، همه مراقب باشند و کار خدایی انجام دهند.