ادامه روند نزولی در بورس
ادامه روند نزولی در بورس
شاخص کل بورس امروز بسیار پرنوسان شد و در حالی که در ساعات میانی معاملات تا یک میلیون و ۱۴۰ هزار واحد کاهش یافته بود که در ساعات پایانی به یک میلیون و۱۴۴ هزار واحد رسید، اما دوباره روندی نزولی به خود گرفت.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد  در معاملات امروز بازار سرمایه شاخص کل بورس با ۳۶۶۳ واحد کاهش به رقم یک میلیون و ۱۴۱ هزار واحد رسید. شاخص کل با معیار هم وزن هم ۱۲۲۰ واحد کاهش یافت و رقم ۳۷۷ هزار و ۲۳۳ واحد را ثبت کرد.”ادامه روند نزولی در بورس

 

معامله گران این بازار ۳۹۱ هزار معامله به ارزش ۲۹ هزار و ۷۰۲ میلیارد ریال انجام دادند.

 

صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین، گروه مپنا و بانک پارسیان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل معدنی و صنعتی گلگهر و پالایش نفت اصفهان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.

 

در آن سوی بازار سرمایه شاخص کل فرابورس با ۱۷ واحد کاهش به رقم ۱۷ هزار و ۴۳۴ واحد رسید.

 

در این بازار ۲۴۰ هزار معامله به ارزش ۸۷ هزار و ۳۶ میلیارد ریال انجام شد.

 

پلیمر آریاساسول، صنعتی مینو و تولید نیروی برق دماوند نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی، بیمه تجارت نو با بیمه کوثر نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.”ادامه روند نزولی در بورس

فرهاد دژپسند با بیان اینکه بسیاری از اتفاقاتی که در حوزه اقتصاد افتاد را نمی‌توانم بازگو کنم، تاکید کرد: پس از گذشت مدت‌زمانی، آنچه که نمی‌توانم امروز بگویم را در کتاب خاطراتم منتشر می‌کنم.

وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه فرصت اجرای مصوبات طلایی برای نجات بورس از بین رفت، گفت: همانطور که پیش از این اعلام کردم یکی از دلایل ریزش بازار سرمایه، افزایش نرخ بهره بین‌بانکی بود که بنده با آن به شدت مخالف بودم اما عده‌ای تصمیم گرفتند نرخ بهره بین‌بانکی افزایش یابد.

دژپسند ادامه داد: برای بازگشت بازار سرمایه و شاخص، مصوبات طلایی گرفته‌ام اما فرصت اجرای آن را ندادند و در حالی که پس از ریزش‌های مستمر، شاخص به ۱٫۵ میلیون واحد رسید بازهم جوسازی‌هایی صورت گرفت که منجر به ریزش شاخص شد.

وی گفت: بانک مرکزی مقاومت سختی برای اجرای مصوبه قانونی تزریق یک درصد از منابع صندوق توسعه ملی به بازار سهام داشت. انتقال درصدی از منابع ورودی از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه، قانون من‌درآوردی نبود بلکه قانون مصوب سال ۹۴ بود و از زمان تصویب تا کنون طبق این قانون باید ۵۱۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه واریز می‌شد که مقاومت‌های بانک مرکزی باعث تاخیر در اجرای آن شد.

  • منبع خبر : ایسنا