انتخاب اصلح – انتخابات باشکوه
به گزارش پایگاه خبری صبح اقتصاد، از جمله ویژگی های بارز یک نظام دموکراسی و مردم سالار،برگزاری انتخابات پرشور باحضور حداکثری مردم آن جامعه می باشد.
که لازمه انتخابات ،آزادی حق انتخاب شدن و حق انتخاب کردن از سوی مردم جهت مشارکت در رفراندوم و تعیین سرنوشت کشور طی یک دوره چهارساله یا زمانبدی مشخصی ست.
انتخابات فرصتی برای ورود نیروهای تازه نفس با نظرات و افکار جدیدتر و مسیر های بهتر جهت حرکت به سوی عمران و آبادانی سیاسی اجتماعی فرهنگی و…، که بی شک نباید نقش افراد با تجربه را در چرخه تصمیم گیری کشور نادیده گرفت.
یعنی تلفیقی از ایده جدید، نیروی تازه نفس، همراه با بهره جستن از تجربه افراد کاردان ،که باید دارای تعهد و تخصص باشند.
تعهد و تخصص هر دو مکمل یکدیگرند و هر کدام به تنهایی فاقد اهمیت و کاربرد اساسی ست.
رقابت های انتخاباتی باید، در فضایی سالم به دور از تنش وشانتاژهای تبلیغاتی باشد، تامردم بتوانند در فضایی شفاف بهترین گزینه را انتخاب کنند.
قطعآ همراهی اکثریت منطقه ای با اکثریت ملی میتواند تاثیر بسزایی در سرنوشت کلان کشور داشته باشد.پس باید بر نظر و انتخاب خودمان ارج نهیم و در راستای خلق حماسه ای بزرگ و باشکوه قدم برداشت.
باید با انتخابی شایسته به دور از تعصبات قومی قبیله ای، به دنبال رفع مشکلات جامعه و اثربخشی عملی جهت توسعه و پیشرفت در تمام امورات کشور باشیم.
بدون شک مجلس در رأس امور است،اگه نمایندگان شایسته و انقلابی انتخاب کنیم،که تنها دغدغه یشان پیشرفت کشور و رفاه وآسایش مردم باشد،نه جدال و ستیزهای حزبی،و باندبازی های گروهی- متاسفانه گاها افرادی با برانگیختن احساسات قوم و قبیله ای و محله ای، باعث میشوند تا مردم بجای انتخاب آگاهانه، احساسی انتخاب کنند، پر رنگ تر کردن ارزش های محله ای قومی قبیله ای،در انتخابات، بازگشت به ارزشهای جوامع سنتی و کهن است که با هیچ مینا و معیار دینی و علمی سازگار نیست. و احجاف بزرگی ست بر نخبگان اهل علم و نظر و افراد توانمندی که دل در گروه توسعه و پیشرفت شهر و دیار خویش دارند.
آن مقدار که ما به باید ها تاکید میکنیم باید به اندیشه ای اصولی بر واقعیت های موجودکه در جامعه نفوذ پیدا کرده است دقت کنیم و با تدبیر و اندیشه منطقی، بیهود شعار انتخاباتی تبلیغاتی سر ندهیم و مردم را سردرگم وعده های انتخاباتی خویش نسازیم.
زیرا با طرح مسائل ایده آلیستی و تحریک عواطف و احساسات قومی قبیله ای محله ای به جایی نخواهیم رسید. و تنها توانسته ایم با مردم بازی دورغینی به راه بیندازیم،که بعد از گذشت اندک زمانی،عدم توانایی و کار آمدی منتخب مردم، موجب نارضایتی خود مردم شود.
اصولا نقد قومیت گرایی و عدم انتخاب قومی محله ای به منزله نادیده گرفتن آداب و رسومات قوم و دیار نیست.
بلکه با احترام گذاشتن به همه اقوام و فرهنگ های غنی قومی در جامعه از آسیب های نوگرایانه غربی که سالهاست با تهاجم فرهنگی به اصول دینی(اسلام) و ملی(ایران) حمله ور شده اند، در امان وایمن خواهیم ماند.
اما باید هوشیار باشیم و درست انتخاب کنیم.
زیرا کرسی قدرت موجب لغزش میشود،و آن هایی که تا دیروز با شعار قومی قبیله ای محله ای توانستند رای مردم را بگیرند آنچنان در کرسی قدرت غرق شده اند و به خودشیفتگی رسیده اند که نه تنها مردم بلکه خود را فراموش کرده اند.
همواره موضوع تشویق و ترغیب قومی قبیله ای مردم در انتخابات از سوی بعضی افراد فرصت طلب ،جهت کسب کرسی قدرت مربوط به دوره خاصی نیست.
بویژه در شهرهای کوچک و حتی کلان شهرهایی نظیر اهواز، که رنگین کمان اقوام در آن زندگی میکنند، افراد فرصت طلب بجای محوریت قراردادن، وحدت و همدلی، متاسفانه بر طبل قومیت گرایی میزنند و از مردم فرصت انتخاب اصلح و شایسته را میگیرند.
در این مجامع شهری و حتی روستایی وقتی از امور سیاسی صحبت میشود به اهمیت خویشاوندی، بعنوان منبع و عامل تولید قدرت در مرحله بعد از انتخابات که همانا توزیع قدرت بین بستگان و نزدیکان است، پی می بریم.
در این نگاه اگر چه در انتخابات فرد شایسته را میشناسیم ولی به صرف اینکه وابستگی طایفه ای یا دوستی داریم. ما او را انتخاب نمیکنیم.
به دلیل همین نگرش بسته فکری مبنی بر انتخاب دوست و فامیل، بخش قابل توجهی از افراد جامعه را بهمراه خود از مسیر درست انتخاب کردن منحرف میکنیم و بعد از انتخابات به خودی خود به انزوا کشیده میشوند. و هر آنکس که نزدیکتر به منتخب سهم و سودش بیشتر از دیگران.
در این اوضاع و احوال حساس که بعضی ها با هر حلیه و نیرنگ برای رسیدن به قدرت به دنبال جذب آرای مردمی هستنند،
علمای دینی؛ بزرگان عشیره،قبایل و طوایف، افراد ذی نفوذ اجتماعی. و صاحب منصب و معتمد مردمی فرهیختگان نخبگان واساتید علمی و صاحب تریبون و قلم های دلسوزانه اصحاب رسانه. موظف هستند نسبت به ترویج وتبلیغ و ترغیب مردم جهت حضور باشکوه در انتخابات و حمایت از گزینه های شاخص و کاردان دارای معیارهای واقعی انقلابی، جهت ارتقای سطح فرهنگی و آگاه سازی واطلاع رسانی عمومی نقش تاریخی خود را ایفا کنند.تا خادمین راستین مردم در جایگاه نمایندگی از حق و حقوق ملت صاحب رای و نظر شوند.
زیرا سکوت بدهنگام ممکن است صدمات جبران ناپذیری به جامعه وارد کند .
در این قبیل مشارکت ها عمدتآ حضور افرادی را شاهد هستیم که نه در قالب یک مشارکت مدنی سیاسی مذهبی بلکه با جهت دادن و کانالیزه کردن مسیر و جریانات انتخاباتی، هدف شان رسیدن به کرسی قدرت است نه کرسی خدمت.
ali
تاریخ : 9 - فوریه - 2020
بنام خدا
در دین نیمه خالی لیوان دیده می شود ، پر نبود ، بیت المال پایمال شده ! هر مسئولی کم یا بد کار کرده باشد….. ، حق الناس پایمال کرده ، راه نجاتی جز جبران ندارد!… شفاعت و توبه پذیر هم نمی باشد ، عذاب خواهد شد…..
اگر خدا حساب و کتابی داشته باشد ، تمام آن کسانی(مسئولی) که به نوعی پنهان کاری و کمکاری کرده (عمدا یا سهوا) باشند وبقیه سکوت کنند ، همه شریک جرم بوده ، مواخذه و عذاب خواهد کرد . جز جبران راه نجاتی نخواهد داشت و……..
چون مقوله حق الناس موضوع خدائی و قرآنی می باشد ، لذا تا زمانیکه مردم انواع گوناگون آنرا نشناخته و به آن عمل نکنند ، تذکر و تکرار آن در جاهای مختلف ضروری می باشد………
بهترین فرهنگ سازی ی خیلی مهم در کمتر از ۱ ماه ………….
باید خلاصه ای از این جملات را بالای سر هر مسئولی نصب کرد تا هم مردم ببینند ، و هم مسئول آنرا هر روز ببیند…..تیتر روزنامه خودتان هم بنویسید…..لطفا
ali
تاریخ : 9 - فوریه - 2020
بنام خدا هیچ پولی نمی خواهد،برای همه ی سایت ها روزنامه ها و مردم فرستاده می شود……….
اشتغال زائی ی افسانه ای و باور نکردنی برای تهیه ی مصالح ساختمانی مورد مصرف این ساختمان ها(میلیون ها درب ورودی ، پنجره ، شیشه ومصالح دیگر…..) و امیدواری و دادن حق مردم و نجات نسل ها {(در ژاپن نا خواسته این کار با متراژکمتر(هم زمین آنها یک پنجم ایران است،هم جمعیت آنها یک و نیم برابرایران.)، انجام شده)} !.و….، تقسیمات را در هر استان و شهر وروستا، از مستحقین و مستضعفین شروع کنند……
اگر ما زمین های کشاورزی و کوه و دره ها و کویرو……را کنار بگذاریم ،خیلی راحت وسریع ، بهرنفر ایرانی ۶۰۰۰ متر مربع مجانی زمین می رسد(به هر خانواده در زادگاه خانوادگی اش ! با ملاحظه ی کمی ضریب امکانات زمین…) ، و دیگر اینهمه ملت دلهره نخواهند داشت . و…..
اگروضعیت آب مناسب باشد ، هر خانواده ضمن ساخت مسکن یا سر پناه ، اطاق ۲۰ متری برای هر فرد خانواده ، در این زمین چند هکتاری می شود انواع میوه و سبزیجات و حبوبات …..، موزد نیاز خانواده را با کیفیت بیشتری توسط خودشان تهیه کرد! و بقیه ی چند ده میلیون هکتار زمین کشاورزی دیگرکشور را برای محصولات صادراتی اختصاص داد .! و اگر موضوع تامین آب مناسب نباشد ، هر خانواده می تواند در آن زمین چند هکتاری به،
به تعداد افراد خانواده اطاق بزرگ بسازد ، و بقیه زمین هم ، حیاط برای بازی و، تفریح خود و بچه هایش خواهد بود{(جمعیت را هم کنترل کنیم ، چون ما نیاز به جمعیت زیاد نداریم! همین جمعیت کنونی برایمان کافیست، چون همیشه چند میلیون فرد جوان داریم ، و الان زمان قدیم نیست که برای جنگ بخواهند ! جنگ ها الکترونیکی شده و جمعیت زیادی نمی خواهد ولی اگربا اصرار خواستند که جمعیت اضافه شود ، حتی دو برابر شود ، می توانند خانه ها را دو طبقه کنند که برای ۱۶۶ میلیون نفر می شود {(ازدیاد جمعیت بیشتر از ۱۰۰ سال طول می کشد ولی اطاق ها چندماه) ! مهم از نگرانی در آوردن نسل هاست !.و…..} !!! و اینهمه عقده ی خانه دار شدن برای خانواده های مستحق و مستضعف باقی نخواهد ماند !!!.. و سهمیه ی ماهیانه ی آب شرب(یا آب شرب را که زیاد نمی شود را آزاد بخرد) ، و شستشوی هر خانواده به او داده می شود که آنرا در تانکر نگهداری و مصرف کند(خواه او می خواهد با آن آب ماشین بشوید ، حیاط بشوید ، یا پارکینگ بشود ! اگر کم آورد باید خودش آزاد تهیه کند!!!….. و