به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصادبه گزارش بانک و رسانه به نقل از پایگاه اطلاعرسانی بانک سپه، مهندس جهانگیری در این مراسم با اشاره به ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه اظهار داشت: ادغام بانک های نیروهای مسلح در بانک سپه کار سختی بود. مدیریت وزارت اقتصاد، محور بودن بانک مرکزی و دوستان در همان بانک ها باعث ادغام شد و شکل بانک سپه کاملا فرق کرده است.”اهدای لوح تقدیر وزیر امور اقتصاد و دارایی به مدیرعامل بانک سپه”
بر اساس این گزارش در حضور معاون اول رییس جمهور تقدیرنامه وزیر امور اقتصاد دارایی به محمد کاظم چقازردی مدیرعامل بانک سپه به دلیل عملکرد موفق در بهینه سازی شبکه شعب اهدا شد.
در متن لوح سپاس اعطایی فرهاد دژپسند به محمدکاظم چقازردی آمده است: «در اقتصاد هوشمند، بانکها نقش مؤثری در هموارسازی مسیر رشد و توسعه اقتصادی دارند که البته الزاماً نیازی به حضور فیزیکی بانکها در ابعاد گسترده نیست و بانکها از طریق در دسترس قرار دادن خدمات الکترونیکی در هر مکان و در هرزمانی به اقتصاد و جامعه کمک مینمایند؛ هرچند این امر در راستای شمولیت مالی مستلزم تحول در کسبوکار بانکداری متناسب با رشد فناوری است.
بهینهسازی شبکه شعب در راستای ایجاد چابکی و مولدسازی داراییها و همگامی با تحول دیجیتال، علاوه بر اینکه همواره مورد تأکید رئیسجمهور محترم قرار داشته بهعنوان یکی از محورهای اصلاح نظام بانکی در اولویتهای وزارت امور اقتصاد و دارایی قرار دارد. این امر در بانک سپه که عهدهدار اجرای ابر پروژه ملی ادغام بانکهای نیروهای مسلح است، از اهمیت بیشتری برخوردار است که خوشبختانه آن بانک توانسته است در سال ۱۳۹۸ در بین بانکهای دولتی و خصوصی شده پیشگام باشد.
بدینوسیله ضمن ابراز سپاس از جنابعالی و همکاران محترمتان در زمینه بهینهسازی شبکه شعب، انتظار دارم این امر بهعنوان یکی از اولویتهای آن بانک در سالهای بعد با در نظر گرفتن ملاحظات اجتماعی و منطقهای و توجه به شمولیت مالی با سرعت و جدیت بیشتری دنبال شود.»”اهدای لوح تقدیر وزیر امور اقتصاد و دارایی به مدیرعامل بانک سپه”
* چقازردی: برای کارا سازی شبکه شعب ۶۶۰ شعبه را جمع آوری کردیم
مدیرعامل بانک سپه هم ضمن قدردانی از زحمات تمامی مدیران و کارکنان بانک سپه و بانکهای وابسته این موفقیت را حاصل تلاش جمعی دانست و گفت: مجموعه بانک سپه با اعتقاد راسخ به اهمیت بالای بهینهسازی شبکه شعب، اقدامات لازم برای اجرای موفقیتآمیز آن را در صدر برنامههای خود قرار داده است.
چقازردی تعداد شعب جمع آوری شده ناکارا در بانک سپه و بانک های وابسته در یک سال اخیر را ۴۶۰ شعبه اعلام کرد و گفت: طی چهار سال اخیر ۳۲۸ شعبه ناکارا این بانک ادغامشده است که ۱۳۰ مورد آن مربوط به سال گذشته است.
وی ضمن اشاره به ادامه روند ادغام شعب ناکارا در سال جدید، افزود: تعداد شعب بانک سپه ابتدای سال ۱۳۹۵ حدود ۱۶۹۵ شعبه بود که در پایان سال گذشته به ۱۳۶۷ شعبه رسید.
مدیرعامل بانک سپه در خصوص شعب ادغامشده بانکهای وابسته به نیروهای مسلح، اظهار داشت: بانکها ادغامی با تلاش و همراهی توانستند سهمیه ۱۰ درصدی خود در ادغام شعب ناکارا را به سرانجام برسانند.
وی تعداد شعب بانکهای وابسته به نیروهای مسلح ادغامی در بانک سپه را ۲ هزار و ۵۵۹ شعبه اعلام کرد و افزود: طی یک سال اخیر ۳۳۱ شعبه ناکارا این بانکها ادغام شدهاند.”اهدای لوح تقدیر وزیر امور اقتصاد و دارایی به مدیرعامل بانک سپه”
چقازردی ادامه داد: مؤسسه اعتباری کوثر ۴۳، بانک مهراقتصاد ۷۱، حکمت ایرانیان ۲۳، انصار ۱۱۳ و قوامین ۸۱ شعبه ناکارآمد خود را طی یکسال اخیر جمعآوری کردند.
مدیرعامل بانک سپه اظهار داشت: در بهینهسازی شبکه شعب، ادامه خدماترسانی مطلوب به مشتریان را همواره مدنظر داشته و سعی کردیم همزمان با ادغام شعب ناکارا کیفیت خدمات الکترونیکی بانک سپه و بانکهای وابسته را ارتقا دهیم.