به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد نهم خردادماه درگاه اینترنتی WWW.SAHAMEDALAT.IR به مشمولین سهام عدالت که روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده بودند معرفی شد تا با مراجعه به این درگاه اطلاعات صورت وضعیت دارایی سهام عدالت خود را مشاهده کنند.”برخی سهام داران هنوز نمیتوانند سبد سهام عدالتشان را ببینند!”
البته تاکید شد که شماره همراه فرد باید به نام خود شخص باشد تا بتواند وارد این سامانه شود. پس از آن تعدادی از مشمولان تواسنتند به راحتی وارد سامانه شده و ارزش روز سهام خود را مشاهده کنند. در مقابل افرادی هستند که همچنان امکان ورود به این سامانه را ندارند و با گذشت یک ماه از معرفی سامانه و با وجود اینکه شماره همراهشان به نام خودشان است، نمیتوانند ارزش سهام خود را مشاهده کنند.
البته این سامانه مشکلی دیگری هم دارد و به روز نیست و حتی افرادی که موفق ورود به آن میشوند نمیتوانند ارزش روز دارایی خود را مشاهده کنند. برای مثال مشمولی که امروز وارد سامانه میشود، میتواند ارزش دارایی خود را برای تاریخ یکم تیرماه مشاهده کند.”برخی سهام داران هنوز نمیتوانند سبد سهام عدالتشان را ببینند!”
۹ اردیبهشتماه مقام معظم رهبری ابلاغیه آزادسازی سهام عدالت را صادر کردند و این اختیار به سهامداران داده شد تا نحوه مدیریت سهام خود را انتخاب کنند. بر این اساس سهامداران میتوانند با مراجعه به درگاه اینترنتی WWW.SAMANESE.IR روش مستقیم را انتخاب کنند و در صورت عدم مراجعه به این درگاه، روش غیر مستقیم به صورت خودکار برای آنها انتخاب خواهد شد.
تعداد شرکتهای سرمایه پذیر سهام عدالت ۴۹ شرکت است که ۳۶ شرکت بورسی و ۱۳ شرکت غیربورسی هستند. طبق گفته مسئولان مدیریت و اداره ۱۳ شرکت غیربورسی تا زمانی که بورسی شوند، نزد شرکت سرمایه گذاری استانی باقی خواهد ماند.
مگا موتور، مشانیر، شهر صنعتی کاوه، شهر صنعتی رشت، شهر صنعتی البرز، ساختمان سد و تاسیسات آبیاری سایبر، دخانیات ایران، پتروشیمی خوزستان، پتروشیمی تبریز، پتروشیمی بیستون، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی بندر امام و پتروشیمی ارومیه شرکتهای غیربورسی سهام عدالت هستند که سهم آنها در سبد سهام عدالت به ترتیب ۰.۵ درصد، ۴۲ درصد، ۲۱ درصد، ۵۸ درصد، ۲۳ درصد، ۴۹ درصد، ۲۸ درصد، ۳۰ درصد، ۱۰ درصد، ۳۰ درصد، ۳۰ درصد، ۳۰ درصد و شش درصد است.
- منبع خبر : ایسنا