به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل از اسپوتنیک، کمیسیون مبادلات و اوراق بهادار آمریکا به تلگرام دستور داده است تا فروش توکنهای ارز مجازی گرام خود را متوقف کنند.
این کمیسیون اعلام کرده است دستوری را برای توقف و قطع فروش ارز مجازی تلگرام صادر کرده و مدعی شده است که فروش این توکنها طی ماههای گذشته غیرقانونی بوده است.
استفانی آواکیان، یکی از مقامات ارشد کمیسیون مبادلات و اوراق بهادار آمریکا که در حوزه اعمال قانون مسئولیت دارد، میگوید: ما بر این باوریم که تلگرام نتوانسته است اطلاعات کافی درباره نحوه فعالیت تجاری تلگرام با گرام المانهای ریسک، شرایط مالی و نحوه مدیریت این ارز مجازی را که از جمله الزامات کمیسیون مبادلات و اوراق بهادار آمریکاست برای سرمایهگذاران فراهم کند.
پس از آنکه تلگرام از برنامه خود برای عرضه ارز مجازی خبر داد، توانست ۱٫۷ میلیارد دلار جذب سرمایه کند.
در حال حاضر شرکت مادر تلگرام توانسته است از محل فروش توکنهای گرام ۲٫۹ میلیارد دلار پول به دست آورده و این توکنها را به ۱۷۱ سرمایه گذار فروخته است.
یک میلیارد دلار از این پول از محل فروش توکنهای گرام به ۳۹ سرمایهگذار آمریکایی تامین شده است.
تلگرام و زیرمجموعه این شرکت به نام TON قول دادند که توکنهای فروخته شده تا روز ۳۱ اکتبر به مشتریان تحویل دهند. در غیر این صورت متعهد شدند پول مشتریان را بازگردانند.
نخستین بار تلگرام پلت فرم خود را با نام بلک چین در سال ۲۰۱۸ اعلام کرد.طی دو دوره در ماههای فوریه و مارس از سوی ۲۰۰ سرمایهگذار ارزش آنها به ۱٫۷ میلیارد دلار رسید.
گرام توسط ارز فیات حمایت و پشتیبانی نخواهد شد و توسط شبکهای از کامپیوتر مدیریت میشود.
این شبکه طرح کیف پول دیجیتالی را بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون کاربر تلگرام ایجاد کند.
البته تلگرام تنها شرکتی نیست که ارز مجازی منتشر میکند. فیس بوک هم وارد این عرصه شده و ارز مجازی با نام “لیبرا” منتشر میکند که پیشبینی شده است تا سه ماهه نخست سال ۲۰۲۰ در مقیاس جهانی عرضه شود.
- منبع خبر : فارس