به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، عباس قبادی افزود: با توجه به اهمیت ویژه تنظیم بازار کشور در سال جاری و همچنین شرایط حاضر که موجب برگزاری روزانه جلسات ستاد تنظیم بازار شده است؛ از ابتدای امسال ۳۴ جلسه ستاد تنظیم بازار برگزار شده و این در حالیست که در سال ۹۷، در مجموع ۳۵ جلسه برگزار شده بود.”ثبات قیمت کالاها پس از اصلاح نرخ بنزین”
وی ادامه داد: در سال ۹۷، ستاد تنظیم بازار کشور مجموعاً ۶۷۱ مصوبه داشت در حالیکه از سال ۹۸، در این ستاد ۵۰۰ مصوبه گذرانده شده و بالای ۸۰ درصد مصوبات هم اجرایی شدهاند.
معاون وزیر صمت اعلام کرد: سال گذشته بالغ بر۲۱ میلیون تن کالای اساسی با ارز ۴۲۰۰ وارد کشور شده است و در ۷ ماهه نخست امسال ۱۴ میلیون تن وارد و ذخیره شده است که ۱۰ میلیون تن ذخایر کالا تا قبل از شروع طرح افزایش قیمت بنزین بوده است.
قبادی خاطرنشان کرد: در چارچوب مصوبات این ستاد، توزیع شیر مدارس از امروز آغاز شده است، در زمینه گوشت و مرغ بهترین وضعیت را داریم.
وی افزود: بالغ بر ۲۰ هزار تن کالا در ایام محرم و اربعین عرضه شده و همچنین توزیع ۲۲۵ هزار تن کالای اساسی برای ماه رمضان انجام شده است و با توجه به اینکه در ایام نوروز سال گذشته ۶۰ هزار تن ذخیره میوه داشتیم، امسال نیز ذخیره سازی اقلام مورد نظر آغاز شده است.
محمدرضا باهنر گفت: دولت در ارائه تسهیلات همراه با اجرایی شدن سهمیهبندی و اصلاح نرخ بنزین خود را مصمم و متعهد میداند.
وی تاکید کرد: اعتراض عدهای از مردم، مسئولان و نمایندگان نسبت به بیاطلاعی از روز اجرایی شدن افزایش قیمت بنزین بود، در حالی که اگر یک هفته پیش این موضوع را اعلام میکردند، ممکن بود مشکلات زیادی در کشور به وجود بیاید، مثلا صفهای زیاد و طولانی برای گرفتن بنزین تا ذخیرههای غیرفنی بنزین در منزل را شاهد بودیم.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین اظهار کرد: لازم نبود همه نمایندگان، مسئولان و مردم از این موضوع مطلع باشند؛ مطلع بودن ۱۰ تا ۱۵ مقام مسئول کفایت میکرد.
- منبع خبر : ایسنا