به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد پیاز کیلویی ۵۰۰۰ تومان، سیب زمینی ۷۰۰۰تومان، گوجه فرنگی ۱۰ هزارتومان، فلفل دلمه ۱۵ هزارتومان، سیر ۴۵ تا ۵۰ هزارتومان، لیموترش ۴۵ هزارتومان، خیار ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰تومان، سیب قرمز ۱۵هزارتومان، پرتقال ۱۵هزارتومان و پرتقال توسرخ ۱۷ هزارتومان در خرده فروشی ها به فروش می رسد.”جدیدترین قیمت میوه و صیفی”
براساس کشف قیمت میدان میوه و تره بار مرکزی تا۱۴ اردیبهشت، قیمت هرکیلو لیموترش سنگی ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان، گوجه فرنگی بوته ای ۳۰۰۰ تا ۶۰۰۰تومان، فلفل دلمه سبز ۴۰۰۰تا۸۰۰۰تومان، سیر ۲۵ تا ۳۲ هزارتومان، پیاز زرد ۱۵۰۰ تا۴۰۰۰تومان، هندوانه ۱۵۰۰ تا ۳۳۰۰، موز ۱۳ تا ۱۷هزارو۵۰۰، طالبی۴۰۰۰تا۸۰۰۰تومان، سیب قرمز ۵۰۰۰ تا ۱۰هزارتومان، خیار رسمی۲۵۰۰ تا۵۰۰۰تومان، پرتقال رسمی شمال ۵۰۰۰ تا۸۰۰۰ و پرتقال توسرخ۶۰۰۰ تا ۱۰هزارتومان است که با اعمال سود ۳۵ درصدی در خرده فروشی ها به فروش می رسد.”جدیدترین قیمت میوه و صیفی”
از هفته گذشته تاکنون قیمت سیب و پرتقال افزایش یافته است که بنا برگفته رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران این افزایش قیمت به دلیل اتمام فصل این میوه ها است.
به برخی از محصولات زراعتی گفته میشود که در بهار و اوایل تابستان کارهای مقدماتی آن انجام شده و حاصلش در تابستان یا اوایل پاییز به دست میآید، مانند خربزه، هندوانه و طالبی. به عبارت دیگر صیفی جات برخی از محصولات زراعتی هستند که کاشت، داشت و برداشت آنها در فصول گرم سال انجام میشود.تفاوت صیفی جات با سبزیجات به دلیل آن است که صیفیجات میوه هستند. طبق تعریف گیاهشناسی، میوه، قسمتی از گیاه است که از طریق گلدهی تولید میشود و همچنین بخشی از گیاه است که دارای دانه میباشد و به سایر قسمتهای دیگر گیاه مانند ساقه، برگ، ریشه و حتی جوانه گل، سبزی میگویند؛ بنابراین چون صیفیجات از طریق گلدهی تولید میگردند، میوه محسوب میشوند.
- منبع خبر : ایسنا