به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل از سیانبیسی، بر اساس بررسی تاریخچه سقوطهای گذشته توسط آربیسی، سقوط سریع و شدید سهام آمریکا در یک ماه گذشته، به قدری بد بوده که سرمایهگذاران روی حتمی بودن رکود اقتصادی آمریکا حساب باز کردهاند.” سقوط بازار سهام نشان از قریبالوقوع بودن رکورد اقتصادی بزرگی دارد”
آربیسی کپیتال مارکتز اعلام کرد: در رکوردهای اقتصادی قبلی تاریخ، میانگین سقوط اقتصادی شاخص سهام اساندپی در آغاز رکود ۲۴ درصد و در بدترین حالت آن ۳۲ درصد بوده است.
حالا شاخص سهام اساندپی ۲۸ درصد نسبت به رکورد ماه فوریه سقوط کرده است و به نظر میرسد سرمایهگذاران خود را برای شروع افت شدید اقتصاد آمریکا آماده کردهاند.” سقوط بازار سهام نشان از قریبالوقوع بودن رکورد اقتصادی بزرگی دارد”
شاخص میانگین صنعتی داوجونز هم امروز حدود ۱۰ درصد دیگر سقوط کرد تا این شاخص هم از رکورد اخیر خود ۲۹ درصد پایینتر باشد.
با آسیبشناسی و بررسی برای خروج از رکود اقتصادی و ایجاد رونق، لازم است تولید در کشور افزایش یافته تا قدرت خرید مردم بالا رفته و بیکاری کاهش و اشتغال افزایش یابد.
کاظمی تصریح کرد: با افزایش تولید، به نیروی کار بیشتری نیاز است و در نتیجه رونق شکل خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه نامگذاری شعار سال تحت عنوان رونق تولید یک نامگذاری اساسی است، تاکید کرد: ایجاد اعتمادسازی در مردم به منظور حرکت سرمایههای سرگردان به سمت چرخه بانکی موجب ارائه تسهیلات مناسب از سوی بانکهای عامل و حرکات قوی میشود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و دیوان محاسبات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با حرکت سرمایههای سرگردان به سمت چرخه بانکی شرایط آماده میشود تا کارگاههای تعطیل شده احیا شوند.
کاظمی اظهار کرد: تخصیص اعتبار از سوی دولت از محل اعتبارات کمکهای فنی اعتباری و ردیفهای اشتغال و تولید برای مرتفع شدن مشکلات فرا روی کارآفرینان، کشاورزان، صنایع و … به صورت درست و دقیق میتواند موجب تحقق رونق تولید شود.
- منبع خبر : مهر