سلامت فدای اقتصاد نشود/وضعیت همه‌گیری کرونا نگران‌کننده است
سلامت فدای اقتصاد نشود/وضعیت همه‌گیری کرونا نگران‌کننده است
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که جای نگرانی جدی درباره کرونا وجود دارد، گفت: درست است که اقتصاد مهم می‌باشد، اما سلامت مردم از همه چیز مهم‌تر است می‌ترسم سلامت فدای اقتصاد شود.

به گزارش واحد اجتماعی خبرگزاری صبح اقتصاد حسینعلی شهریاری اظهار کرد: وضعیت از لحاظ همه‌گیری ویروس کرونا در کشور مناسب نیست، چون مردم دیگر توصیه‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند و در این بین رییس جمهور هم خودش یکسری توصیه‌هایی می‌کنند که مردم فکر می‌کنند همه چیز به روال عادی برگشته است.”سلامت فدای اقتصاد نشود/وضعیت همه‌گیری کرونا نگران‌کننده است”

وی ادامه داد: تخت‌های بیمارستانی در حال پر شدن است و پرسنل و کادر سلامت فرسوده شده‌اند. اگر فکر جدی نشود و طرح فاصله‌گذاری اجتماعی به درستی اجرا نشود، شرایط به خوبی پیش نخواهد رفت. مردم باید از ماسک استفاده کنند که اگر این نکات رعایت نشود ممکن است با مشکلات جدی مواجه شده و جان تعدادی از هموطنان از دست رود کما این‌که در ۲۴ ساعت گذشته تعداد فوتی‌ها سه رقمی شده است.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت باید به توصیه مسئولان حوزه سلامت توجه کند و نظر کارشناسان و خبرگان این حوزه را مدنظر قرار دهد. اقتصاد مهم است اما اولویت اول سلامت مردم می‌باشد. می‌ترسم سلامت فدای اقتصاد شود و بعد به سمتی رویم که شرایط سخت شده و نتوان کاری انجام داد.

شهریاری درباره‌ی امکان اجرایی شدن طرح استفاده اجباری از ماسک اظهار کرد: دولت برای این کار از بسیج و نیروهای مردمی استفاده کند. اکنون متاسفانه شاهدیم که مراسم عروسی و عزا برگزار می‌شود تالارهای پذیرایی باز هستند، تمام توصیه‌هایی که قبلا شده بود را اجرا نمی‌کنند چون مردم فکر می‌کنند دیگر کرونا جدی نیست. ما از رییس جمهور می‌خواهیم توصیه‌های خبرگان جامعه پزشکی را جدی گرفته و به آن عمل کنند، کمیسیون بهداشت هم تذکرات لازم را به رییس جمهور می‌دهد، چون جای نگرانی جدی وجود دارد.

امیرعباس میرزاخانی با بیان اینکه کرونا در سال تحصیلی جدید به سرعت و در طی  چندماه توانست بنیان تمام کشورها را در عرصه‌های مختلف چون اقتصاد، سیاست خارجی، آموزش، بهداشت و مسکن برهم زند اظهار کرد: البته تمام تاثیرات کرونا مذموم نبوده، بلکه در برخی حوزه‌ها توانست نوآوری‌ها و راه‌حل‌هایی را که تا قبل با مقاومت‌هایی مواجه می‌شد را به یکباره دگرگون کند؛ به گونه‌ای که در برخی حوزه‌ها به کسب تجربه‌هایی منجر شده است که می‌تواند چراغ راه آینده شده و آن مجموعه را به قله‌های رفیع پیشرفت برساند.

وی افزود: شاید هنگامی که با یک فوریت بهداشتی در سطح ملی مواجه هستیم، زمان مناسبی برای پیشنهاد تغییر جهت در نظام آموزش عمومی کشور نباشد؛ اما ویروس کرونا همه چیز را تغییر داده و سیستم آموزشی نیز از این جریان مستثنی نبوده است. یکی از حوزه‌هایی که با ورود کرونا و تعطیلی ناخواسته وارد فاز اجرایی طراحی سازوکار آموزش مجازی و تداوم آموزش شد، وزارت آموزش و پرورش بود.

معاون رسانه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش با آموزش‌های تلویزیونی و معرفی سامانه «شاد» آغازگر مقابله با ویروس کرونا در امر تعطیلی مدارس شد و توانست رضایت نسبی مخاطبانش را فراهم کند گفت: اکنون پس از گذشت پنج ماه از شروع همه گیری کرونا، شاید کشورمان در کنترل بیماری به توفیقاتی رسیده باشد ولی برای مهار آن راه پرپیچ و خمی در پیش دارد.

  • منبع خبر : ایسنا