به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل ازروابط عمومی بانک کشاورزی، فتاح در این لوح از تعامل و همکاری اثرگذار خدارحمی در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه خوداشتغالی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) که منجر به اشتغالزایی، توانمندسازی ، خوداتکایی ، استقلال اقتصادی خانواده های نیازمند ، بهبود معیشت آن ها و حمایت ازتولید کالای ایرانی شده و در استحکام هرچه بیشتر پایه های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی داشته است، قدردانی و تشکر کرد.
قدردانی رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) از مدیرعامل بانک کشاورزی
سید پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با ارسال لوحی از اقدامات ارزنده روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی در راستای ایجاد اشتغال پایدار برای خانواده های نیازمند تحت پوشش این کمیته قدردانی کرد.
لینک کوتاه :
https://sobh-eqtesad.ir/?p=96177
برچسب ها
تالار شیشهای یکپارچه سبز شد
شاخص بورس که پس از ریزش هفته گذشته در هفته جاری به مسیر صعود برگشته است امروز با افزایش بیسابقه ۱۱۱ هزار واحد به رقم چهار میلیون و ۲۸۷ هزار واحد رسید و برای اولین بار کانال ۴.۲ میلیون واحد را فتح کرد.
مدنیزاده: متوسط زمان درخواست تا دریافت وام به ۴۵ روز کاهش مییابد
وزیر امور اقتصادی و دارایی از برنامهریزی برای کاهش مدت زمان درخواست تا دریافت تسهیلات از ۱۲۸ روز فعلی به ۴۵ روز طی چند ماه آینده خبر داد.
روند تدریجی یا دلار ضربتی؟!
در حالی که وزیر اقتصاد شب گذشته از حرکت آرام نرخ ارز به سمت تکنرخی شدن سخن گفت، نرخ دلار در تالار اول مرکز مبادله امروز ۴۴ هزار تومان افزایش یافت تا عملا تالار اول و دوم مرکز مبادله یکسان شوند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.








































