قیمت بلیت مترو تهران و حومه از ابتدای خردادماه افزایش می‌یابد
قیمت بلیت مترو تهران و حومه از ابتدای خردادماه افزایش می‌یابد
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه از تغییر قیمت بلیت متروی تهران و حومه از ابتدای خرداد ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش واحد اجتماعی خبرگزاری صبح اقتصاد فرنوش نوبخت با اشاره به اینکه طبق مصوبه اعمال افزایش نرخ کرایه حمل و نقل عمومی شهر تهران که به تایید شورای اسلامی شهر تهران و فرمانداری تهران رسید همانند سنوات گذشته باید از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری این تغییرات برابر مصوبه ابلاغ شده اعمال می‌شد، گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا این افزایش قیمت بر خلاف سال‌های قبل با کمی تاخیر از روز پنجشنبه (اول خرداد ماه) اعمال می شود.”قیمت بلیت مترو تهران و حومه از ابتدای خردادماه افزایش می‌یابد”

نوبخت درباره افزایش قیمت بلیت مترو اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران قیمت‌ بلیت‌ مترو برای بلیت تک سفره۱۵۰۰ تومان ، تک سفره حومه ۱۷۰۰تومان، تک سفره هشتگرد۵۰۰۰ تومان و تک سفره فرودگاه امام خمینی (ره)همانند سال گذشته بدون افزایش  ۹۰۰۰ تومان تعیین شده است.

مدیر عامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه در ادامه گفت: افرادی که از خطوط حومه‌ای استفاده می‌کنند باید در ایستگاه مبدا بلیت تک سفره حومه، هشتگرد و فرودگاه را تهیه کنند.

وی با اشاره به اینکه مسافران خط حومه‌ای باید برای استفاده از مترو بلیت مخصوص تهیه کنند،اظهارکرد: ناحیه‌بندی خط حومه‌ای تهران (صادقیه) – کرج – گلشهر نیز همانند خطوط درون شهری انجام شده است و شهروندانی که مسافت‌های کوتاه‌تری از مترو استفاده می‌کنند می توانند با استفاده از بلیت‌های مبلغ‌دار از تخفیف بیشتری استفاده و هزینه کمتری را پرداخت کنند.

بنا براعلام روابط عمومی مترو، مدیر عامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در پایان گفت: امسال هم همانند سال گذشته کارت بلیت اقشار خاص با تخفیف‌های مصوب شده ارایه می‌شود و سقف مبلغ قابل شارژ در این کارت بلیت‌ها با دو برابر افزایش از ۱۵۰ هزارتومان به ۳۰۰ هزار تومان رسیده است.

وزارت بهداشت روز چهارشنبه ۳۰ بهمن، اعلام کرد؛ آزمایش دو مورد مشکوک ابتلا به ویروس کرونا در شهر قم مثبت گزارش شده است. این خبر دقایقی پس از انتشار در صدر رسانه‌های مختلف ایران و جهان قرار گرفت و طی چند روز وضعیت کشور را تحت تاثیر قرار داد.

با افزایش آمار مبتلایان، مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل و از مردم در شهرهای مختلف درخواست شد برای قطع زنجیره کرونا در خانه بمانند. برخی توصیه‌ها را جدی گرفتند و برخی با کم توجهی از موضوع عبور کردند. روزهای پایانی سال بود و برخی هموطنان چمدان‌ها را پیچیده و عازم سفر شدند. موج‌ دوم هشدارها آغاز شده بود ولی این‌بار هم تعدادی راهی جاده‌ها شده و محل سکونت خود را به امید کسب لحظات خوش ترک کردند؛ فارغ از اینکه آگاهانه یا ناآگاهانه سبب فوت هموطنان خود می‌شدند.

چند روز پس از تحویل سال نو با توجه به روند صعودی مبتلایان به کرونا طرحی به نام «فاصله‌گذاری اجتماعی» از سوی مسوولان وزارت بهداشت به دولت پیشنهاد داده شد که این موضوع از سوی دولت تصویب شد.

سعید نمکی، وزیر بهداشت در مورد طرح فاصله گذاری اجتماعی گفت: این موضوع تردد بین شهری را به شدت کاهش داده و با غربالگری از مسافرانی که می‌خواهند به شهرهایشان برگردند همراه خواهد بود. طرحی که محدودسازی مکان‌های پرتردد مانند مدارس و دانشگاه‌ها و ورزشگاه، برگزاری بازی‌ها بدون تماشاچی، تعطیلی تئاترها، تعطیلی نمازجمعه‌ها و اماکن مذهبی بخشی از جزییات آن بود.

  • منبع خبر : ایسنا