به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد عرضههای گسترده بازارساز در بازار حواله و اسکناس نشان از دست بالای آن برای کنترل نوسانات ارز و از سوی دیگر افزایش عرضه ارز صادرکنندگان در سامانه نیما بر اساس ضوابط تعیین شده است.” معاملات کم عمق سفتهبازان برای بالا بردن قیمت و فروش موجودی”
در این بین سفتهبازان و دلالان ارز به این دلیل در موقعیت خرید قرار گرفتهاند که میخواهند تا جایی که ممکن است در قیمتهای بالا، خریدهای خود را خالی کنند. در واقع هدف این گروه از خرید ارز و افزایش صوری تقاضا، نگهداری ارز نیست، بلکه فروش در بالاترین قیمت به قصد کسب سود بیشینه است. روش این گروه افزایش صوری قیمت ارز از طریق معاملات کم عمق و با حجم بسیار پایین عمدتاً در معاملات شبانه و تلفنی و نشر قیمتهای کاذب و حبابی در شبکههای اجتماعی است. آنها با این روش و ایجاد التهاب در بازار در صدد القای افزایش قریب الوقوع نرخ ارز هستند تا با کشاندن خریداران خرد و خانگی به بازار ارز، ارزهای خود را در بالاترین قیمت به آنها بفروشند.
این در حالی است که مشاهدات میدانی، اظهارات فعالان اقتصادی و تجاری و تحولات سیاسی نشانگر آرامش و ثبات در بازار است و رویداد قابل توجهی که قابلیت برهم زدن آرامش بازار را داشته باشد مشاهده نمیشود.
قیمت هر دلار آمریکا (اسکناس) امروز دوشنبه ١٧ شهریور ٩٩ در صرافیهای بانکی روی ٢٢ هزار و ۶٠٠ تومان ثابت ماند.
امروز صرافیها هر دلار را ٢٢ هزار و ۵٠٠ تومان خریداری میکنند.
همچنین قیمت خرید یورو نیز امروز در صرافیهای بانکی روی ٢۶ هزار و ٧٠٠ تومان و قیمت فروش آن نیز روی ٢۶ هزار و ٨٠٠ تومان ثابت مانده است.
به نقل از راشاتودی، به دنبال انتشار اخباری از اینکه چین در نظر دارد ذخایر خود از اوراق قرضه آمریکا را به فروش برساند، جیم راجرز، سرمایهگذار معروف آمریکایی، گفت: دلار در لبه پرتگاه از دست دادن جایگاه خود به عنوان ارز ذخیره اصلی جهان است.
راجرز میگوید: بدهی ملی آمریکا به رکورد ۲۶.۵ تریلیون دلار رسیده و آمریکا به بدهکارترین ملت تاریخ جهان تبدیل شده است و این بدهی هر روز افزایش مییابد؛ به نحوی که این بدهی بالا به ارز آمریکا ضربه خواهد زد.
وی افزود: به طور سنتی ارز آمریکا بهترین و بی مشکلترین ارز جهان بوده است؛ اما سنتها تغییر میکنند.
- منبع خبر : مهر