موسوی سفیر ایران در آذربایجان شد
موسوی سفیر ایران در آذربایجان شد
سید عباس موسوی که در حال حاضر به عنوان سخنگوی وزارت خارجه مشغول به کار است به عنوان سفیر ایران در آذربایجان منصوب شد و قرار است جانشین وی در سمت سخنگویی نیز به طور رسمی معرفی شود.

به گزارش واحد سیاسی خبرگزاری صبح اقتصاد ، سید عباس موسوی که سمت یازدهمین سخنگوی وزارت خارجه را بر عهده داشت فارغ‌التحصیل در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه روابط بین‌الملل است.

او همچنین پیش از این رئیس اداره دیپلماسی رسانه‌ای، دبیر اول و سرپرست کنسولگری ایران در هنگ کنگ، رایزن اقتصادی ایران در هلند، ریاست اداره سوم دیپلماسی رسانه‌ای در مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای، مدیرکلی اطلاع‌رسانی و امور سخنگویی مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای را نیز به عهده داشته است.

موسوی به عنوان سفیر جدید ایران در جمهوری آذربایجان جایگزین جواد جهانگیرزاده ، سفیر فعلی در باکو شد و امروز به همراه سایر سفرای جدید قبل از عزیمت با رییس‌جمهور دیدار کرد.

وی در آخرین نشست خبری خود روز دوشنبه هفته گذشته مبنی بر اینکه در فصل تابستان شاهد جابه جایی ماموریت‌های دیپلماتیک در وزارت خارجه هستیم اگر این جا به جایی ها قطعی شده است بفرمایید، گفت: الان چندین سفیر جا به جا می‌شوند از جمله در آذربایجان که بنده به زودی عازم این کشور می شوم و جانشین بنده هم رسما معرفی می‌شوند.

به گزارش اداره کل اطلاع‌رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه، «سید عباس موسوی» روز شنبه در واکنش به شکست تاریخی آمریکا در برابر ایران در حساب توییتر خود نوشت: در تاریخ ۷۵ ساله سازمان ملل سابقه نداشته که آمریکا تا این حد منزوی باشد. به‌رغم همه سفرها، فشارها و دوره گردی‌ها، آمریکا توانست فقط یک کشور کوچک را با خود همراه کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه یادآور شد: دیشب دیپلماسی فعال ایران در کنار استحکام حقوقی برجام آمریکا را برای چندمین بار در شورای امنیت شکست داد.

قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید ممنوعیت تسلیحاتی ایران عصر جمعه با  ۱۱ رای ممتنع (بلژیک، استونی، فرانسه، آلمان، اندونزی، نیجر، سنت ویسنت، آفریقای جنوبی، تونس، انگلیس و ویتنام)، ۲ رای موافق آمریکا و جمهوری دومینیکن و ۲ رای مخالف روسیه و چین به تصویب نرسید.

مجید تخت روانچی نماینده ایران در سازمان ملل بعد از شکست‌ آمریکا در شورای امنیت به ایرنا گفت: رای امروز نه تنها پروژه آمریکا را در تمدید تحریم تسلیحاتی ایران با شکست مواجه کرد بلکه نشان داد که همراهی جامعه بین‌الملل با سوء استفاده از قطعنامه ۲۲۳۱ که می‌خواهد در چارچوب آن از مکانیسم ماشه استفاده کند، چقدر مقبولیت دارد. این رای خود نشان‌دهنده انزوای آمریکا در استفاده از این مکانیسم بود

  • منبع خبر : ایسنا