هشدار به کاربران ایرانی یک صرافی/ حساب خود را ببندید!
هشدار به کاربران ایرانی یک صرافی/ حساب خود را ببندید!
طبق بیانیه صرافی چینی هیوبی، اتباع ایرانی و چندین کشور دیگر، از انجام هرگونه تراکنش مرتبط با رمزارزها در این صرافی، منع شده‌اند. این موضوع می‌تواند هشداری به کاربران صرافی هیوبی باشد.

به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد صرافی هیوبی مستقر در چین، محدودیت‌های تازه‌ای برای کاربران خود در سراسر جهان اعلام کرده است. این صرافی که یکی از ۱۰ صرافی بزرگ ارزهای دیجیتالی در جهان نیز محسوب می‌شود در بیانیه‌ای اعلام کرد که شهروندان ۲۱ کشور و منطقه از جمله ایران از انجام تراکنش‌های رمزارزی و خدمات مرتبط با آن‌ها از طریق پلتفرم هیوبی منع شده‌اند.

این ۱۱ کشور و منطقه عبارت اند از: آمریکا، کانادا، ژاپن، ایران، کره شمالی، شبه جزیره کریمه، چین، انگلیس، تایوان، اسراییل، عراق، بنگلادش، بولیوی، اکوادور، قرقیزستان، سواستوپول، هنگ کنگ، کوبا، سودان، سوریه و ونزویلا.

در روزهای اخیر و به دنبال تشدید سختگیری‌های دولت چین علیه رمزارزها، بسیاری از صرافی‌های دیجیتالی ارایه خدمات به کاربران خود را بسیار محدود کرده و حتی برخی از آن‌ها فعالیت خود را تعلیق کرده‌اند. دولت چین مقابله با پولشویی و اقدامات مجرمانه در بازار رمزارزها را دو دلیل اصلی این تصمیم خوانده است.

بانک مرکزی چین حدود ۱۰ روز پیش به بانک‌های بزرگ این کشور دستور داده بود تا ارایه خدمات مرتبط با ارزهای دیجیتالی را به مشتریان خود و کسب و کارها متوقف کنند. این اقدام خود پس از آن صورت گرفت که در روز هجدهم می، سه نهاد مالی چینی با صدور بیانیه‌ای خواستار مقابله با ارزهای دیجیتالی شدند. پس از آن بسیاری از شرکت‌ها فروش تجهیزات استخراج ارزهای دیجیتالی را به شهروندان چینی متوقف کردند.

به گفته پلیس چین، در ماه‌های اخیر شمار بیشتری از تبهکاران به استفاده از ارزهای دیجیتالی روی آورده‌اند. همچنین ریسک سرمایه‌گذاری در رمزارزها بسیار بالا بوده و معامله‌گران در نوسانات بسیار بالای آن‌ها بعضا دچار ضرر و زیان‌های هنگفتی شده‌اند.

در نتیجه اقدامات اخیر چین، بازار ارزهای دیجیتالی شاهد ریزش قیمت کم سابقه‌ای بود.

روز جاری، سه شنبه ۸ تیر ماه در سامانه نیما ۱۲۴ میلیون دلار و با میانگین موزون نرخ دلاری معاملات ۲۱۷,۸۴۱ ریال معامله شد.

سامانه نیما روز جاری، شاهد عرضه حدود ۱۳۴ میلیون دلار به صورت حواله به منظور تأمین ارز واردات کشور بوده است.

این امر حاکی از این است که نرخ ارز مؤثر در واردات کشور نرخ مذکور بوده است.

  • منبع خبر : تجارت نیوز