به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد مصطفی رحبی مشهدی درباره آخرین وضعیت صادرات برق نیز اظهار کرد: در حال حاضر میزان صادرات برق صفر است و تنها حدود ۵۰ مگاوات به افغانستان صادر می کنیم.
وی روز گذشته نیز اعلام کرد که در حال حاضر نیروگاه های کشور توان تولید ۵۴ هزار مگاوات برق را دارند، در حالی که نیاز مصرف رکورد بسیار سنگین و بزرگی را ثبت کرد و به ۶۶ هزار و ۲۵۰ مگاوات رسیده که نسبت به اوج بار سال گذشته حدود ۸۰۰۰ مگاوات و نسبت به روز مشابه سال گذشته ۱۰ هزار مگاوات بیشتر است.”وضعیت صادرات و واردات برق در کشور”
به گفته سخنگوی صنعت برق باوجود کمک های صنایع، کشاورزان و همه مشترکان در برنامه های مدیریت بار، تولید نیروگاه ها به دلیل کاهش منابع آبی، پاسخگوی نیاز مصرف نیست و مجبور به اعمال خاموشی برنامه ریزی شده در بخش خانگی هستیم.
رضا اردکانیان، با حضوردر ستاد فرماندهی پیک بار ۱۴۰۰، نحوه اجرای برنامه های مدیریت بار و تامین برق مشترکان را مورد نظارت و تاکید قرار داد و در گفت وگو با مدیران عامل شرکت های برق سراسر کشور، جزئیات تصمیمات روز گذشته در هیات دولت و بازدید معاون اول رئیس جمهور از مرکز دیسپاچینگ را تشریح کرد.
وی با تاکید براینکه نهایت تلاش باید برای جلوگیری از بروز خاموشی در بخش خانگی بکار بسته شود،اظهار کرد: در این روزهای کرونایی اهمیت استمرار تامین برق بیمارستان ها و مراکز حساس و حتی خانه های مردم بسیار مهم و خط قرمز ماست.
اردکانیان افزود: شرکت های توزیع برق در سراسر کشور موظف هستند با دقت کافی جداول احتمالی خاموشی را منتشر و به صورت گسترده در رسانه ملی و کانال های ارتباطی با مردم منتشر کنند.
وی تصریح کرد: مدیران هم با حضور در رسانه ها و گفت وگو با مردم، ضمن تشریح وضعیت برای آنان، صدای مردم را نیز بشنوند.
- منبع خبر : ایسنا