پذیرش ۳۴۰ مقاله در همایش بین المللی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان
پذیرش ۳۴۰ مقاله در همایش بین المللی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان
چهارمین همایش ملی و اولین همایش بین‌المللی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان با پذیرش ۳۴۰ مقاله در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

پذیرش ۳۴۰ مقاله در همایش بین المللی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان

به گزارش واحد تحلیلی خبرگزاری صبح اقتصاد و به نقل از روابط عمومی دانشگاه، دکتر جبرائیل رزمجو قائم‌مقام رئیس و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی در این همایش ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، توجه به خودسازی را در این ماه بسیار مهم دانست و گفت: روانشناسی کودک بسیار مهم است؛ چراکه شخصیت انسان در دوران کودکی شکل می‌گیرد.

وی افزود: با تربیت صحیح در دوران کودکی می‌توانیم جامعه‌ای سالم از لحاظ بهداشت روانی بسازیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه این دانشگاه امروز یک دانشگاه بین‌المللی است و اخیرا در یک رتبه‌بندی مرتبط با شهرت دانشگاهی، رتبه بسیار خوبی نسبت به دانشگاه‌های باسابقه کسب کرده است، ادامه داد: کمیت و کیفیت پژوهش امروز در دستور کار دانشگاه قرار دارد، در همین راستا امسال هزینه پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها افزایش چشمگیر ۳ برابری داشته است.

وی با عنوان اینکه امسال در حوزه انتشارات علمی ۵ مجله دانشگاه در ISC رتبه Q ۱ گرفته و ۲ مجله نیز در پایگاه اسکوپوس برای نمایه‌سازی پذیرش شده‌اند، اضافه کرد: همچنین یکی از مجلات دانشگاه نیز برای اولین بار رتبه ب کمسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را کسب کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا مصلح‌نیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با اظهار اینکه انسان برای به ثمر رسیدن باید ریشه داشته باشد، گفت: باید به کانون مرکزی تربیت و هدایت برسیم که آن کانون پدر و مادر هستند.

وی رمز و راز تربیت را رسیدن به آرامش عنوان کرد و افزود: باید تلاش کنیم تا توانمندی اخلاقی و تربیتی را در خود تقویت کنیم تا خروجی آن فرزندانی باشد که در بستر آرامش‌بخش خانواده به آرامش برسند.

دکتر محمد نریمانی رئیس چهارمین همایش ملی و اولین همایش بین‌المللی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان نیز با بیان اینکه یکی از مولفه‌های روانشناختی تلاش است که باعث ارتقا و تسلط در حوزه تخصصی می‌شود، گفت: معیار اصلی برتری انسان‌ها نیز همین تلاش است.

وی با تاکید بر اینکه تربیت کودک در اولویت فعالیت‌های والدین بوده و پدر و مادر در شش سال اول زندگی کودک تاثیرگذار هستند، افزود: در مدیریت و تربیت کودک و نوجوان باید هوش شخصی کودک را رشد دهیم.

رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی با اعلان اینکه باید کمک کنیم تا کشورمان در مرجعیت علمی جایگاه خوبی داشته باشد، ادامه داد: در همین راستا نتیجه تحقیقات ما نیز باید منجر به حل مشکلات و معضلاتی جامعه شود.

وی تصریح کرد: نمایه‌سازی مجلات علمی پژوهشی و تقاضامحور بودن رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها کمک خواهد کرد که به مرجعیت علمی برسیم و ارتباط دانشگاه با دستگاه‌های اجرایی و صنایع بهتر شود.

رئیس چهارمین همایش ملی و اولین همایش بین‌المللی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان با بیان اینکه برای این همایش ۳۶۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده بود که با داوری هیات داوران ۳۴۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت، خاطرنشان کرد: بیش از ۵۰ درصد همایش‌های دانشگاه نیز در سالجاری توسط دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی برگزار شده است.

دکتر نیلوفر میکائیلی دبیر علمی چهارمین همایش ملی و اولین همایش بین‌المللی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان باعنوان اینکه قرن ۲۰ را می‌توان قرن توجه به کودکان بنامیم، افزود: آینده کره زمین را کودکان و نوجوانان خواهند ساخت.

وی با تصریح اینکه دوره کودکی یک دوره منحصر‌به‌فرد در زندگی انسان است، تصریح کرد: امروز شاهد نسل آلفا هستیم که در عصر متفاوتی به دنیا آمده‌اند. این نسل جهان بدون اینترنت را ندیده‌اند و قطعا این نسل جهان را بهتر از ما اداره خواهند کرد؛ چراکه با تکنولوژی آشنا هستند و هوش بالایی دارند.

گفتنی است: در ادامه دکتر پرویز مولوی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر آرمین رحمانی استاد دانشگاه تورنتوی کانادا و دکتر سویل مومنی شعبانی استاد دانشگاه استانبول ترکیه به عنوان سخنرانان کلیدی همایش به سخنرانی پرداختند.

  • منبع خبر : خبرگزاری صدا و سیما