به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمد موسوی گفت: از این مبلغ پرداخت شده به خسارت دیدگان بخش کشاورزی ۲۲۵ میلیارد تومان در قالب کمک بلاعوض و ۳۴ میلیارد تومان نیز به صورت تسهیلات قرض الحسنه بانکی بوده است.
مدیر کل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی با اشاره به تشکیل ۱۷۰ هزار پرونده به مبلغ ۲ هزار و ۱۳۴ میلیارد تومان برای بخش کشاورزی خسارت دیده از سیل، اظهار داشت: تا ۳۱ مرداد ماه امسال ۱۳۱ هزار و ۳۴۷ پرونده خسارت دیدگان بخش کشاورزی به مبلغ ۷۴۶ میلیارد تومان، بازدید میدانی و در کمیته تخصصی شهرستان، تایید خسارت شده که از این تعداد ۷۶ هزار پرونده به مبلغ ۴۵۶ میلیارد تومان به تصویب کارگروه استانی رسیده است.
وی افزود: پرونده هایی که از سوی کارگروه استانی مورد بررسی قرار گرفته اند مربوط به شهرستان های خسارت دیده از سیل در استان های خوزستان، لرستان، گلستان، مازندران، کرمانشاه، کردستان، اصفهان، البرز، چهارمحال و بختیاری، تهران، همدان، مرکزی، زنجان، آذربایجان غربی، سمنان، فارس، گیلان و یزد می شود.
موسوی در مورد پرداخت تسهیلات قرض الحسنه بانکی نیز تصریح کرد: در مدت یاد شده ۶۱ هزار و ۲۳۳ پرونده به مبلغ ۴۹۰ میلیارد تومان به بانک های عامل توسط سازمان جهاد کشاورزی استان های خسارت دیده معرفی شده اند.
وی افزود: از این تعداد پرونده معرفی شده برای ۲۴۴۰ پرونده، مبلغ ۳۴ میلیارد تومان به خسارت دیدگان از سوی بانک های عامل تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی اذعان داشت: بانک های کشاورزی، ملی، سپه، توسعه تعاون، تجارت و رفاه کارگران پرداخت تسهیلات قرض الحسنه بانکی را آغاز کرده اند.
وی خاطر نشان کرد: پرونده های معرفی شده به بانک ها برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه از سوی سازمان های جهاد کشاورزی استان های خسارت دیده خوزستان، گلستان، لرستان، مازندران، کرمانشاه، کردستان، سمنان، فارس، البرز، همدان، آذربایجان غربی و یزد صورت گرفته است.
- منبع خبر : مهر