کاهش تلفات جاده ای با کنترل فنی و با متعهد کردن شرکت های حمل و نقل
کاهش تلفات جاده ای با کنترل فنی و با متعهد کردن شرکت های حمل و نقل

سخنگوی دستگاه قضا با اشاره به ضرورت ورود قوه قضائیه به حقوق عامه گفت: قوه قضائیه به طور ویژه از سال قبل موارد مربوط به حقوق عامه را احصا کرده و با اولویت‌بندی به آن می‌پردازد. حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای در صد و هجدهمین نشست خبری خود با خبرنگاران با اشاره به ضرورت […]

قوه قضایئه

سخنگوی دستگاه قضا با اشاره به ضرورت ورود قوه قضائیه به حقوق عامه گفت: قوه قضائیه به طور ویژه از سال قبل موارد مربوط به حقوق عامه را احصا کرده و با اولویت‌بندی به آن می‌پردازد.

حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای در صد و هجدهمین نشست خبری خود با خبرنگاران با اشاره به ضرورت ورود قوه قضائیه به موضوع حقوق عامه گفت: قوه قضائیه به طور ویژه از سال قبل موارد مربوط به حقوق عامه را احصا کرده و با اولویت بندی به آن می پردازد.

محسنی اژه ای به موضوع تلفات جاده ای اشاره و تصریح کرد: تلفات جاده ای در همه جا وجود دارد اما در کشور ما تلفات زیادی دارد که می توان با کنترل فنی و با متعهد کردن شرکت های حمل و نقل در جهت استخدام رانندگان بیشتر و امورات ، تلفات جاده ای را کاهش داد.

وی در ادامه به شرکت های تعاونی اعتبار اشاره و تصریح کرد: ثامن الحجج و مسائل مربوط به آن بخشی از موسسات و تعاونی هاست که دولت باید بیش از این به آنها ورود کند. در این میان صدا و سیما باید توجه بیشتری نسبت به موضوع تبلیغات این موسسات کند. مردم وقتی می بینند صدا و سیما تبلیغ می کند، اعتماد بیشتری می کنند. این موضوع نیز در کنار مسائل تصادفات و سایر حقوق عامه در دستور کار قوه قضائیه قرار دارد.

سخنگوی دستگاه قضا در خصوص جرائم مرتبط با فضای مجازی گفت: در سال ۹۶ آمار قتل های فجیع و آزارهای خانوادگی نسبت به سال قبل بیشتر شده است و طبق پژوهش های جامعه شناسان این مسائل بی ربط به فضای مجازی نیست.

وی افزود: برخی از این جرایم به استعمال مواد مخدر مربوط است.

افزایش قتل های فجیع در سال ۹۶

محسنی اژه ای در  خصوص عملکرد قوه قضائیه در رابطه با زمین خواری و کوه خواری گفت: ۱۸هزار و ۲۴۷هکتار زمین در شش ماه امسال در ۲۰ استان رفع تصرف شده و ۶هزار مورد هم قلع و قمع داشتیم که از این تعداد ۲هزار و ۹۶۱هکتار مربوط به استان تهران بوده است.

محسنی اژه ای در خصوص بازداشت تعدادی از فرهنگیان از جمله بهشتی و اینکه آیا این بازداشت ها صنفی بوده است؟ گفت: به عنوان مثال باید گفت هیچ فردی به عنوان اینکه بهایی است بازداشت نمی شود و تفاوتی نمی کند که فردی دارای چه مذهب، عقیده و حرفه خاص باشد و صرف این مسائل بازداشت ندارد. هر کسی مرتکب جرم شود تحت تعقیب قرار می گیرد. فردی که اسم بردید به ۵سال حبس محکوم شده و حکم وی قطعی شده و جرم وی نیز امنیتی است.

محسنی اژه ای در خصوص حکم پرونده بنیتا گفت: صادر شده اما ابلاغ نشده است. متهم ردیف اول چند اتهام داشته که به خاطر قتل عمد برای وی حکم قصاص صادر شده است. شنیده ام تبعید هم در این حکم است.

محسنی اژه ای در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه هفته اول مهر ۹۰، خاوری گریخت و به کشور بازنگشت در آستانه ششمین سال فرار وی شنیده است قرار است وی غیابا محاکمه شود، این پرونده در چه مرحله ای است؟ گفت: هرتلاشی که باید می کردیم برای بازگرداندن انجام دادیم اما نشد و برای اواخر برج هفت و اوایل برج هشت زمان دادگاه تعیین شده است. از همین جا می گوییم بهتر است خاوری بازگردد و گرنه غیابی محاکمه می شود.

وی در خصوص پرونده فوت کیارستمی گفت: کیفرخواست صادر و پرونده به دادگاه ارسال شده است.

محسنی اژه ای در خصوص متهم ردیف دوم پرونده بنیتا گفت: قتل عمد برای متهم ردیف دوم محرز نشد و این فرد از اتهام قتل عمد تبرئه شد.